Најновије

ХЕРОЈ НАЦИЈЕ: Роналдо у Португалу добио аеродром са својим именом

Хтели смо да се на неки начин одужимо Кристијану за све што је урадио за нас и целу Португалију - каже председник регије Мадеира Албукерк.

Драги путници, ускоро слећемо на аеродром "Кристијано Роналдо". То ће убудуће чути путници који буду летели на Мадеиру, родно острво звезде мадридског Реала и португалске репрезентације, јер је локална градска управа донела одлуку да се објекат именује по великом фудбалеру.

- Хтели смо да се на неки начин одужимо Роналду за све што је урадио, како за наше острво, тако и за целу Португалију - рекао је председник регије Мадеира Мигел Албукерк на свечаности, којој је присуствовао Кристијано.

Роналдо је одлазак у свој крај искористио и да отвори хотел "Пестана ЦР7". У питању је објекат који има 48 соба и један апартман.

- Нисам могао ни да сањам када сам био млађи да ћу једног дана имати свој хотел. У сваком случају, срећан сам што баш у родном граду отварам овакав објекат - истакао је 31-годишњи Роналдо, који паузу после ЕП користи да се опорави од повреде задобијене у финалу.

Троструки добитник "Златне лопте", пропустиће у сваком случају почетак нове сезоне. Према актуелним прогнозама, сигурно ће прескочити меч Суперкупа Европе који Реал игра 9. августа у Трондхајму против Севиље.

Роналдо је једини од активних фудбалера на свету који има свој музеј, такође на Мадеири. Отворио га је на наговор брата Уга, који му је то предложио пошто је видео да су му у Мадриду трофеји буквално били разбацани.
У првих месец дана после отварања, у музеј је ушло 10.000 људи.

Извор: Вечерње Новости

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА