Најновије

СТАРЛЕТА НА РЕМОНТУ: Ево како Ава Карабатић "ради на себи" (ФОТО)

Хрватска старлета Ава Карабатић у тајности је посетила приватну клинику у српској престоници, где се подвргла сређивању лица.
Реч је о третману, који подразумева отклањање подочњака и попуњавање јагодица. Тај третман даје свежији и одморнији изглед лица и даме се често одлучују на овај корак због брзог темпа живота.
- Ава је, у принципу, задовољна како изгледа, али због нових пословних пројеката, који подразумевају свакодневна снимања, решила је да своје лице улепша до максимума, па је брзо ступила у контакт са познатим београдским пластичним хирургом. Она му је рекла да јој подочњаци веома сметају и да жели да их се што пре отараси, а он јој је понудио најновију методу са отклањање кеса испод очију. Уз то су се договорили да јој убризга у јагодице супстанцу која ће учинити да јој тај део лица буде израженији. Она је пристала на услове и на цену и посетила доктора пре неколико дана. Након обавељне интервенције Карабатићева је била презадовољна резултатом - открио је за "Курир" извор близак бившој учесници "Парова".
Старлета одскоро ради као водитељка ТВ "Хепи", а о пластичним операцијама изјавила је следеће:
- Ја сам велики естета и професионалац. Улажем много у себе и по питању улепшавања, али и едукације и других ствари. С обзиром на то да радим јутарњи програм, који почиње рано, а лежем увек јако касно, јер волим да емисија буде што успешнија, па се рад отегне до касно у ноћ, добила сам подочњаке, које сам решила да елиминишем са лица. Препустила сам да ми среде лице како бих што боље изгледала у емисијама које водим. Реч је о ситној корекцији - рекла је Карабатићева.
Погледајте ОВДЕ ко су Станијини нови непријатељи. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА