Најновије

Вулин: Вучић треба и мора да води нову владу!

БАЧКА ПАЛАНКА - Александар Вучић је гарант политике у коју верујемо и због које постојимо и Покрет социјалиста (ПС) не мозе да гарантује да ће подржати било ког другог осим њега за председника Владе Србије и не може унапред да каже да је спреман да буде део владајуће коалиције уколико њу не предводи Вучић, изјавио је данас председник те странке Александар Вулин.

Александар Вулин (Фото: Јутјуб)

"Уколико из било ког разлога Вучић није спреман да формира владу и уколико из било ког разлога, уопсте нећу да улазим зашто је то тако и да ли постоји могућност да се то деси, неко други буде мандатар за састав Владе Србије, ПС не може унапред да каже да ће га подржати и не може унапред да каже да је спремна да буде део коалиције уколико њу не преводи Вучић", истакао је Вулин у изјави новинарима у Бачкој Паланци.
Вулин је истакао да су грађани били веома јасни на изборима и да су рекли кога хоће за председника Владе Србије, односно да су јасно и гласно рекли да Вучић мора да настави политику коју је водио у протекле две године и за то добио апсолутну подршку нације.
"И Исток и Запад и грађани Србије су јасно разумели да Вучић треба и мора да води Владу Србије у будућем периоду. Зато постоје избори, да се одреди ко ће то радити. Уосталом, његови највећи противници су правили кампању за и против Вучића, народ је рекао за и јасно је да грађани очекују да Вучић буде председник владе", истакао је Вулин.
Вулин каже да је Вучиц гаранција да ће се борба коју су заједнички водили  од 2008. године, борба за самосталну Србију, војно неутралну Србију, Србију у којој не одлучује нико други него грађани Србије и социјално праведну Србију, наставити. 
"Свако други и све друго морали би најпре да добију његову подршку па да заслуже нашу подршку. Ми смо лојални партнери, дугогодишњи саборци, за нас је најбитнија политика која ће се водити, а Вучић је гарант политике у коју верујемо и због које постојимо. Нисмо ми настали да бисмо били део власти, а поготово не да бисмо били у власти по сваку цену", нагласио је Вулин. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА