Најновије

НАЈБОЉА МАСАЖА ВАГИНЕ: Пронађите А и Г тачку, ваши оргазми ће постати екстатични и бескрајни! (ВИДЕО)

Када нађете Г-тачку и А-тачку, оргазми ће бити екстатични и бескрајни.

Фото: Gawker com

Досадан сексуални живот утиче лоше на целокупни квалитет живљења, али, срећом, уз мало воље и правог партнера могуће га је знатно унапредити. Женска вагина права је ризница потенцијалних ужитака. Соматски сексуални едукатор, Кејфин Џеси, објашњава да је клиторис право мало дугме са 8.000 нервних завршетака и да има највећу важност за оргазмичка путовања жена. Међутим, и у унутрашњости вагине постоји велики број других нерава који могу помоћи жени да доживе прегршт задовољстава, додаје она.
- Код појединих жена, потребан је дуг процес да би могле да повећају ужитке. Ако имате болан или непријатан секс, или ваша вагина дуго није зналачки надражавана, она може бити утрнула. Али могуће је и пронаћи нове, досад неиспитане нервне стазе и доћи до сасвим нових ужитака. Ваш мушкарац треба да користи доста лубриканата и да истражује вашу унутрашњост. Треба да потражи Г-тачку на горњој страни унутрашњости вагине. Нека полако мази ткиво и нежно додирује Г-тачку. Онда треба да убрзава ако се ваше узбуђење појачава - објашњава Кејфин.
Она наводи да је пожељно да партнер пронађе и А-тачку, која се налази испод Г-тачке и даље прати женино узбуђење.
- Пробајте са кружењем, "пулсирањем", тапкањем и нежним продирањем. И константно пратите њено узбуђење. Немојте ударити грлић материце јер то боли, али неке жене воле када се он нежно надражује. За све ово време, док истражујете њену унутрашњост, стимулиштите јој клиторис другом руком, или пустите њу да то чини - савети су које Кејфин упућује мушкарцима. У видеу погледајте графички приказ ове сексуалне масаже: 
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА