Најновије

НЕВЕРОВАТНО: Гром на Ади ударио у пар док су имали секс

БЕОГРАД- Бојан З. (33) и Мирјана М. (36) из Београда повређени су када их је ударио гром док су водили љубав на макишкој страни Аде Циганлије.

Гром (Фото: Википедија)

Љубавници су страдали испод жалосне врбе у понедељак увече када је велико невреме захватило Београд. Екипа Хитне помоћи одвезла их је са опекотинама потпуно голе у болницу. После указане помоћи, Бојан је пуштен куци, док је Мирјана задржана на лечењу.
Дежурни лекар потврдио је да је Мирјана смештена на интензивну негу, али да јој живот није угрожен.
- Пацијенткиња је свесна, може да једе и комуницира са особљем. Повреде које је задобила су тешке, али очекујемо да ће се брзо опоравити. Посете засад нису дозвољене, али за неколико дана родбина и пријатељи моћи ће слободно да је обилазе - потврдио је дежурни лекар болнице.
Ипак да овде не буде крај, непосредно после пријема повређених љубавника у болници се догодио скандал.
- Млађи господин је дошао у болницу и распитивао се за здравствено стање повређене Мирјане М. Особље болнице му је саопштило на ком је одељењу и потом га замолило да преузме њену гардеробу. Међутим, међу женским стварима које је преузео били су и мушки одевни предмети. Када су му објаснили да ствари припадају њеном мужу, он је запрепашћено рекао: “Па, ја сам њен муж!“ Тада су морали да му саопште да је Мирјана повређена у тренутку док је у природи водила љубав са колегом са посла - наводи саговорник.
Према тврдњама добро обавештеног извора, мушкарац је задобио лакше повреде.
- Жена је обнажена лежала на трави, док је мушкарац у тренутку удара грома био на коленима. Испоставило се да је електрицитет само прошао кроз његово тело, а потом ударио у његову нагу колегиницу. Мушкарац је имао висе среће и задобио је само лаке повреде, док је његова партнерка извукла дебљи крај.
Ова прича о љубавницима већ годинама кружи Београдом, а многи претпостављају да је у питању урбана легенда.
Извор: Srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА