Најновије

ПОВУКЛИ СЕ: КК Црвена звезда одустала је од тужбе против Вујошевића

БЕОГРАД- КК Црвена звезда одустала је од тужби против Душка Вујошевића. Црвено-бели су тужили бившег тренера Партизана због нарушавања угледа клуба.

Да ли ће Дуле Вујошевић правити таленте за Панатинаикос? (фото: kkpartizan.rs)

Спор је почео пре три године, а последње рочиште одржано је пре месец дана. У међувремену, Вујошевићу, садашњем тренеру француског Лиможа, погоршало се здравствено стање.
"Наш адвокатски тим дао је стручна уверавања да бисмо ову тужбу врло лако добили на суду, као што смо у претходне две године, у јеку неаргументованих напада, победили Душка Вујошевића на терену у више наврата. Иако су чињенице на нашој страни, чека нас пуно посла, припрема за почетак АБА лиге и Евролиге и немамо времена за бављење овим стварима. Туженој страни желимо брз опоравак, а КК Црвена звезда окреће се великим изазовима у будућности ", порука је саговорника Монда са Малог Калемегдана.
Подсетимо, приватне тужбе Небојше Човића и Душка Вујошевића као физичких лица повучене су одавно, али су на снази остале тужбе правних лица КК Црвена звезда са Малог Калемегдана и КК Црвена звезда из Стјепана Супанца, на основу којих је полиција почетком априла издала и налог за привођење бившег тренера Партизана, а садашњег шефа струке Лиможа.
После одлагања пролећног рочишта, две стране су се у јуну суочиле у "Палати правде" и провеле 80 минута у судници, а одлука Звезде је да ту буде стављена тачка на овај спор.
Извор: Мондо

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА