Најновије

РАТ МИЛИЋЕВЕ ПРОТИВ ПРЕМИЈЕРА СЕ НАСТАВЉА: Вучићево "јуначење" је фејк!

БЕОГРАД - Јелена Милић, директорка ЦЕАС-а и главна НАТО промотерка у Србији, испуњава дату реч да ће оштро нападати премијера Србије, Александра Вучића, који се према њеном мишљењу "окреће Русији", па је изгледа искористила и јучерашњу изјаву премијера о "дуговањима Карађорђевића" да искаже свој негативан став о њему.
Јелена Милић - у рату против Вучића (Фото: ЈуТјуб)

Јелена Милић - у рату против Вучића (Фото: ЈуТјуб)

"Вучић је фејк!" - пише Милићева на Твитеру, истичући да престолонаследника не подноси. "То јуначење на Карађорђевићима (које не подносим) је фејк! Што то Вучић не каже јавним и државним предузећима, унутрашња дуговања су велика.", оцењује Јелена Милић у својој објави на Твитеру у којој је означила и самог премијера, односно, његов званични Твитер профил. Подсећамо, Милићева је негативно реаговала на информацију да ће војно-политички аналитичар Мирослав Лазански бити део предизборне листе СНС-а и то је окарактерисала као "русификацију" СНС-а. Она је тада објавила да Вучић више нема њену подршку, обећавши да ће га жестоко нападати. Милићевој је засметао и Ненад Поповић, председник СНП-а, који је такође уврштен на листу СНС-а, а који је познат по свом лобирању за јачање руско-српских односа.
Прочитајте још:УПИТАН ЗАШТО НИЈЕ ПЛАТИО СТРУЈУ, ОДГОВАРА: „Сви се радујемо посети принца од Велса“ЕР СРБИЈА ВЕРОВАТНО СПРЕЧИЛА ТЕРОРИСТИЧКИ АКТ: На београдском аеродрому пронађене експлозивне направе
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА