Најновије

(18+) ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Кад је доживео оргазам морала сам све да прогутам, да не исфлекам сукњу!

Била сам у црвеној, елегантној сукњи.

Илустрација (Фото: apospasma.gr)

Тај Стева био ми је, можда и најболнија љубавна епизода у средњој. Заправо, увек сам имала углавном позитивна искуства са мушкарцима, а он је једини који ме је оставио због друге. Када су ме позвали да прославимо десет година матуре, помислила сам да ће бити ту, али тек када сам га видела све ми се вратило.
Био је у лаганом, сивкастом сакоу, крупан, црне косе, са оним његовим густим обрвама и широким раменима. Мацан и по! Мислим, то је био и у средњој, а сада је би зрео човек - и још више секси!
Тек што смо прозборили неколико реченица, као да сам се вратила на ону екскурзију, у моменат када смо остали сами у хотелској соби. Били смо се смували који дан раније, на журци пре екскурзије, и некако ми је било прерано да му дам. У ствари, можда би се то и догодило другог или трећег дана екскурзије, али прве вечери баш нисам била расположена. Била сам некако несигурна и напета. А он навалио. Седели смо на кревету, и љубили се, а он ме је мазио по грудима и по стомаку. Када је почео да ми откопчава фармерке, зауставила сам га. "Шта је било", мало се љутнуо, а после тога ми је било још непријатније. Слагала сам га да сам добила и да не могу вечерас. Није му било по вољи. Али, Стева је, на моју жалост, имао решење - већ те вечери ме је преварио, у дискотеци, са једном цуром из другог одељења, због чега сам полудела, а тек сутра ујутру ми је рекао да нисмо више заједно... А, сада, док смо ћаскали о томе ко шта ради, и шта му се издешавало у животу, пожелела сам да надокнадим оно што сам пропустила на екскурзији. Али нисам, ни у лудилу, слутила да ће се то стварно догодити. Међутим, како се ситуација опуштала, уз пиће и причу, имала сам све више утисак да ми се Стева набацује, и да се и ја њему свиђам, и да би и он хтео да надокнади пропуштено, а кад ми је, причајући анегдоту, спустио руку на колено (што сам једва дочекала), била сам сигурна. Осим тога, утврдили смо да смо тренутно обоје сами, и нисам могла да престанем да замишљам себе са њим у кревету, како ме једноставно уништава пенисом. После неких четири сата седења у кафићу, одушевљено сам пристала да са још четворо другара продужим пијанку у једном другом локалу, који је Стева предложио, а који је радио целу ноћ. Погледајте ОВДЕ, усред секса урадио је ово прстом и излудео ме!  Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА