Најновије

ВЕДРАНА РУДАН КАКВУ ЈОШ НИСТЕ ЧУЛИ: Ево какву поруку је послала за НАТО и шта има да каже Путину!

ЗАГРЕБ - На службеној страници Ведране Рудан на Фејсбуку објављено је саопштење да ће се она кандидовати на парламентарним изборима испред Сасвим Мале Странке – СМС. Најављено је да ће, ако победи, постати "министарка страха и социјалне помоћи".

Ведрана Рудан (Фото: Јутјуб)

Сасвим мала странка с поносом представља угледну Ведрану Рудан, чланицу и будућу министарку. Погледајте који је ресор угледна госпођа Рудан преузела, и њен детаљан опис “личног политичког оргазма уласком у СМС”! - пише на страници Сасвим Мале странке – СМС.

“А зашто бих ја сједила дома и с времена на вријеме гледала ове идиоте који владају Хрватском без да прстом мрднем? Нисам једина. Сви мислимо исто. Наши политичари су криминалци, лопине без стила, брбљави злочинци, је*у нас годинама, а ми…, а ја… Готово је! Ја сам ушла у СМС, Сасвим малу странку, бит ћу на листи у првој јединици ако се то гдје ће бити Бандић и она друга два бандића зове прва јединица.

Који је мој програм? Програм странке нећете видјети у нашим медијима јер у нашој странци нису криминалци. Данас је Бандић сазвао конференцију за медије и сви су му дошли на ноге занемарујући чињеницу да је лик суспектни мафијаш, лопина, да бјесомучно нашом ловом по Загребу гради нешто што штрца воду, да је у спрези са мафијашима у мантијама и да ће ускоро сваки загребачки парк бити претворен у цркву гдје ће хрватски попови моћи на миру наплаћивати хостију и гу*ити дјечицу.

Кад ја дођем на власт, гласајте за СМС, не останите дома и не говорите да су сви исти… НИСМО! Ја нисам онај из Метковића који само на викенд путовања троши 100 тисућа куна јер би му дјеца доживјела стрес да са мамом оду у Загреб. ? Еј, попе и психијатру, то је моја лова. Кад ја дођем на власт или ћу путовати за свој рачун или нећу путовати. Који ку**ц су твоја путовања жени и дјеци донијела мени?

Кад ја дођем на власт, гласајте за СМС, Бандић ће бити под кључем, никад се више неће кесити у камеру, несувисло брбљати и новинаре частити крекерима и соковима. Кад ја дођем на власт новинари се неће продавати за крекере и сокиће или их неће бити.

Кад ја дођем у онај је*ени Сабор у коме су до јучер сједиле лажљиве лопине ја ћу прекинути предсједника Сабора усред његовог срања и рећи му, часни сератору, одје*и с причом, стат ћу за микрофон и рећи свима њима, ма, одите сви часни у ку*ац красни. Ако не буду одјебали милом одје*ат ће силом. Све ћу их деложирати са својом екипом, ни Живи зид им неће помоћи јер ћемо и њих деложирати.

Кад ја дођем на власт, гласајте за СМС, ја НАТО-у нећу пу*ити ку*ац. О, не, не,не! Признали су сами да су у Ираку убили 500.000 дјеце, ако су признали 500.000 било их је бар још толико. Предсједници ћу забранити да на себе навлачи маскирно одијело и да посјећује Афганистан чешће него наше старачке домове, склоништа за бескућнике и склоништа за загребачку и осталу хрватску дјецу која у тим рупама умиру од глади.

Кад ја дођем на власт одмах ћу организирати сусрет на врху на коме ћемо бити Путин и ја. Рећи ћу Путину, Хрватска је одје*ала НАТО, ми смо твоји, ти си наш све док им будеш је*ао натовског, злочиначког, убојичког, бесрамничког, одвратничког оца. Ако ме Путин одје*е, а неће, састат ћу се на врху са предсједником Кине или Индије или Кореје, оне Кореје, с било ким тко би нас могао и хтио ослободити ових врагова.

Кад ја дођем на власт попови ће одржавати мисе тамо гдје једу сиромашни, спават ће с њима у истим просторима а цркветине ће бити претворене у школе, факултете и вртиће. Свети људи неће смјети носите хаљине од двије тисуће еура него ће около ходати у траперицама од сто куна које ће сами прати. Часне сестре ће престати бити слушкиње је**ча мале дјеце. Кухат ће сиротињи, старцима, младима, гладнима. Заборавила сам рећи, гласајте за СМС ако желите промјене а стално тулите да желите али да су сви исти.

Ја нисам иста и зато гласајте за мене. Док не разје*ем Сабор преко овога ћу вам блога јављати шта лопине ждеру, тко кога у Сабору је*е, чиме се возе и камо се возе кад кажу да иду на службени пут, колико наше лове троше на ку*ве а колико на јастоге. Све ћу вам рећи. Ако останете дома и дозволите да ови болесници опет дођу на власт нема нам спаса. Зато… Смрт њима слобода народу!” Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА