Најновије

Имала сам најбољи секс у живот, а онда сам осетила да ми је ставио нешто у гузу осећај је невероватан!

Ова млада девојка одлучила је да у сексу проба нешто узбудљиво и ново, али јој је потребна ваша помоћ. Када размишљају о сексу, девојке обично имају нешто чедније и романтичније фантазије од својих момака. Зато, када им дечко у кревету приреди нешто потпуно неочекивано, остану потпуно збуњене, нарочито ако им се то свиди.

Напаљена (Фото: Јутјуб)

Ово је исповест анонимне девојке с друштвене мреже Редит која најбоље осликава овакву једну ситуацију:
“Имам двадесет година и а мој дечко је од мене старији три године. Заједно смо већ годину дана, а он је једини мушкарац с којим сам спавала.
С времена на време он би ме задиркивао како ће да ми током секса гурне прст у гузу и то је прерасло у нашу интерну шалу, пошто сам му јасно рекла да нисам заинтересована то да пробам.
Међутим, када год бисмо разговарали о својим сексуалним фантазијама и свему што бисмо волели да испробамо у спаваћој соби, никад за анални секс нисам рекла “не”, јер бих заиста волела једном да искусим. Само, још увек нисам била спремна на тај корак.
Сама идеја аналног секса ме је плашила. Имала сам страх од бола и непријатности. А и да не говоримо о томе што је за овај вид сексуалног односа неопходна посебна припрема.
Но, пре неко вече, док сам га орално задовољавала, он је прстима кружио по пределима мог међуножја. Гурнуо ми је један прстић у вагину, а онда ме је опрезно упозорио да ће да други да гурне у моју гузу.
Знала сам да само испитује територију, И да ће одустати ако му кажем да нећу, али тог пута сам помислила у себи “ма хајде, што да не?!”
Када је то коначно урадио, била сам у шоку. Нисам имала представу колико је феноменалан осећај док ти неко дражи клиторис, док му је прст у гузи.
Очекивала сам да то неће ићи тако глатко, односно да ће требати много предигре, да би се мишићи мог ануса опустили и препустили акцији. Уживала сам више него икад пре.
Следеће вечери, током пенетрације је опет гурну прст у моју гузу. Толико је било добро да сам мислила сам да ћу експлодирати од задовољства.
Но, оно што не схватам јесте то како то да је без икакве припреме његова игра с мојим анусом могла толико да ми прија. Нисмо чак користили ни лубрикант!
Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА