Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ! ЗА ДОБРЕ КОМШИЈСКЕ ОДНОСЕ: Овако ме је сусед развалио у лифту! (18+)

У мојој згради живи дечко који ми се одувек свиђао. Атлетски грађен, тамног тена, тамне косе и плавих очију. Одувек ме је сматрао клинком. То веће сам се враћала из дискотеке. Била сам провокативно обучена. Чекала сам лифт, нисам ни сањала да ћу га срести. Врата су се отворила. Таман сам ушла, а неко је зауставио врата и утрчао за мном.

Илустрација (Фото: Flick)

То је био он и одмеравао ме је од главе до пете. Притиснуо је дугме за последњи спрат. Моје срце је куцало све брже и брже, а осетила сам да почињем да влажим. Он је гледао у мој деколте, а ја нисам ни приметила да ми је једно дугме раскопчано. Гледао ме је, па затим присао да га закопча. Тад сам зауставила руку и откопчала још једно дугме. Погледао ме је на тренутак, затим се окренуо и отворио врата лифта. Заглавили смо се негде између осмог и деветог спрата. Почели смо страшно да се љубимо, без иједне проговерене речи.
Откопчао ми је све дугмице и свукао кошуљу. Прибио ме је уз себе и осетила сам да му се дигао. Замишљала сам колики му је. Затим ми је скинуо брус зубима. Почео је да гризе моје набрекле брадавице. Затим ми је јако месио с*се. Љубио ми је врат. Осетила сам његов топао дах, па затим и језик који се спустио до мог пупка. Затим смо наставили да се љубимо, док ми је месио гузу преко сукње. Затим је и њу свукао, остала сам само у танга гаћицама. Тада сам га преко панталона ухватила за његов дебели и тврди ку*ц.
Рекао ми је да не може више да издржи и оборио ме на под лифта. Растргао ми је гаћице. Месио ми је с*се . Стењала сам. Откопчала сам му панталоне и свукла их заједно са боксерицама. Био је већи него што сам замишљала! Желела сам га.
Мислила сам да ћу умрети од ужитка.
Прибијао ме је уз себе о привијао уз моје тело. Говорио је како воли да ми га набија. 
Скинуо је кондом и ставио пенис међу моје с*се и свршио. Била сам сва изморена. Онда смо се обукли и љубили још дуго, дуго. Све док нисам схватила колико је сати и да је стварно касно. Вратила сам се кући и пазила да не пробудим маторце. Легла сам у кревет и издркала сам је размишљајући о нашој авантури. А погледајте ОВДЕ: Чекала сам цела два сата мајстора да ми поправи кабину на кади…(18+) Извор: happytv.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА