Најновије

ЕЛИТНА ПРОСТИТУЦИЈА, ХАПШЕЊЕ НА ЈАХТИ: Мадам Жељки и учесници Парова нашли кокаин у гаћама!

Четири особе приведене су јуче ујутру у тиватској марини "Порто Монтенегро" због поседовања кокаина, а међу њима је и Которанка Жељка Роловић (39) - мадам која је раније осуђивана за подвођење појединих српских старлета.

Жељка Роловић (Фото: Фејсбук)

Како пишу подгоричке "Вијести", Подгоричанка Ема Ђухић (24) ухапшена је у “Порто Монтенегро”, након што је тамошња полиција код ње пронашла седам паковања кокаина укупне количине 7,5 грама. Према незваничним сазнањима овог портала, Ђухић је дрогу крила у свом доњем вешу. Истовремено, Гранична полиција привела је и Которанку Жељку Роловић (39), познатију као Мадам Жељка, Вану Симић (22) из Лознице, Александру Радојевић (26) из Београда и Марка Лушића (30) из Загреба, који су били у друштву са Ђухић.
Сви осим Подгоричанке су након саслушања пуштени на слободу. Како је саопштено из црногорске полиције, Ђухићеву, Роловићеву, Симићеву, Радојевићеву и Лушића полиција је ухапсила када су кренули да се укрцају на једну од луксузних јахти усидрених у тиватској марини. О догађају су обавештени службеници Одсека за борбу против дроге, који су предузели даље службене мјере и радње у овом предмету.
- Прелиминарна анализа материје која је пронађена код Е.Ђ. је показала да се ради о кокаину, те је стога она лишена слободе због сумње да је починила кривично дело неовлашћена производња, држање и стављање у промет опојних дрога. Осумњичена ће уз кривичну пријаву бити приведена надлежном државном тужиоцу у Вишем државном тужилаштву у Подгорици - речено је у саопштењу полиције.
Јавност у Србији упознала је Жељку Роловић 21. августа прошле године, када је ухапшена у акцији црногорске полиције "Лутка". Жељка је била осумњичена да је на подручју неколико приморских градова уговарала и организовала пружање сексуалних услуга у хотелима, приватним смештајима, на јахтама и другим локацијама. Њене "запослене" биле су махом девојке из Србије.
У почетку је пред тужиоцем Роловићева негирала да се бавила подвођењем, али је потписивањем споразума о признању кривице, у новембру прошле године, признала умешаност у организавање проституције. Роловић је у Србији позната и по пријатељство са познатом српском старлетом Сорајом Вучелић, коју је, према неким информацијама, упознала у Дому за незбринуту децу "Младост" у Бијелој, у којој су обе биле смештене у једном периоду живота.
Иначе, Александра Радојевић Цаца у јавности је постала позната по учешћу у ријалитију Парови. Цаца тренутно борави на црногорском приморју где званично ради као крупије.
Извор: Vijesti.me

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА