Најновије

ЧУДО НЕВИЂЕНО НА ПРЕДСЕДНИЧКИМ ИЗБОРИМА: Томислав Николић води опозицију против Вучића?!

БЕОГРАД - Председник Србије Томислав Николић би на предстојећим изборима могао да буде кандидат уједињене опозиције Србије или да га кандидује Центар за културну деконтаминацију, јер другачије не иде, каже Небојша Крстић, бивши саветник Бориса Тадића.

Томислав Николић (Фото: Синхуа)

Политички аналитичар и некадашњи саветник бившег председника Србије Бориса Тадића каже да је готово сигурно да ће Томислав Николић остати без подршке Српске напредне странке и премијера Александра Вучића за кандидатуру на предстојећим председничким изборима, као и да ће морати да потражи нове савезнике у борби за други мандат на Андрићевом венцу.

- Ако бисмо анализирали деловање Томислава Николића на месту председника, дошли бисмо до закључка да би он на следећим изборима 2017. године био најјачи кандидат уједињене опозиције Србије - каже Крстић.

Он, међутим истиче да "не познаје довољно Томислава Николића" и да не би са сигурношћу могао да тврди да ће се актуелни шеф државе осмелити да заиста изађе на црту Александру Вучићу и напредњачком кандидату.

Према његовим речима, Томислав Николић "не треба да брине" ако не буде кандидат уједињене опозиције Србије јер би могао да буде представник Центра за културну деконтаминацију у изборној трци за председника Србије.

Борка Павићевић из Центра за културну деконтаминацију није одговарала на поруке и позиве како би прокоментарисала Крстићеву изјаву да би Томислав Николић могао да буде њихов кандидат за председника Србије. Ипак, како се сазнаје из ЦЗКД, овакав предлог их је насмејао и орасположио.

У кабинету председника Србије нису били вољни да коментаришу изјаве Небојше Крстића, а уместо одговора на питање добијене су критике због, како кажу, оркестрираног и свеобухватног медијског напада на Томислава Николића и његову породицу. Како је већ писано, председник Србије на добром је путу да преломи и да одлучи да изађе сам на изборе за председника, очигледно љут што се још нико из Српске напредне странке не изјашњава о подршци његовој кандидатури.

Као евентуални ривали Томислава Николића у председничкој трци су Војислав Шешељ, Расим Љајић, Борис Тадић, Ивица Дачић, Зорана Михајловић, Саша Мирковић, Саша Јанковић и Вук Јеремић, уколико остане без функције у Уједињеним нацијама. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА