Најновије

ЈЕЗИВИ РИТУАЛ У НАЈПОЗНАТИЈОЈ ЛАБОРАТОРИЈИ СВЕТА: У ЦЕРН-у снимљен сатанистички обред жртвовања људи! (ВИДЕО)

ЦЕРН је отворио интерну истрагу о снимку ритуалног жртвовања људи који је снимљен у лабораторији у Женеви и објављен на интернету.

Сатансти у ЦЕРН-у (Фото: ЈуТјуб)

Снимак, који је прегледан на стотине хиљада пута, открива више маскираних људи са црним плаштовима који убадају ножем жену која лежи на поду. Према подацима уз снимак тврди се да је жртвовање одржано 10. августа и да је место жртвовања главни трг ЦЕРН-а, ипсред шест метара високе статуе хинду богиње Шиве. Снимак је направљен са прозора изнад трга. Како се церемонија ближила крају тајни посматрач је, уз псовке, испустио камеру и побегао. - Ове сцене су снимљене у нашим просторијама, али без званичне дозволе и знања - рекао је портпарол центра, додајући да је у току "интерна истрага". На питање о сигурносној процедури уласка у кампус, портпарол је додао: "Идентификационе картице се проверавају на сваком улазу и излазу без обзира да ли је ноћ или дан". Велики степен безбедности у највећој светској лабораторији за физику довело је истражитеље до закључка да је снимак направио тајни гледалац који је акредитован научник или инжењер у ЦЕРН-у.
Портпарол није имао слободу да коментарише о томе ко би могла бити та особа. Женевска полиција је објавила да је разговор са ЦЕРН-ом по овом питању обављен али да од њих није затражено да спроведу истрагу.
ЦЕРН је највећи светски центар за изучавање честица и физике уопште. Научници врше најсложенија испитивања честица, укључујући и моћни протон смешер, као и проналазк до сада неоткривених честица. Ипак, у недостатку информације о пронађеном беживотном телу, може се извести закључак да је у овом "обреду" изедено само симулирање људске жртве, али свакако остаје нејасно зашто и коме би та "представа" у центру највећег научног центра на планети била намењена.
Извор: webtribune.rs/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА