Најновије

НЕВЕРОВАТНО АЛИ ИСТИНИТО: Мачка напала 7 питбулова и власника пса! (ФОТО)

Једна мачка из Канаде у понедељак је напала седам питбулова које су власници шетали. Резултат овог необичног инцидента – један хоспитализован питбул, један власник у хитној помоћи и једна мачка коа је била приморана да се извини за своје понашање.

Мачка Бејб (Фото: принтскрин/Правда)

Кyла Гровер, повређена власнца питбула, испричала је да је са групом власника питбулова шетала по крају када их је све напала мачка по имену Бејби. - Мачка је насрнула прво на мог пса и огребала га по лицу. Ја сам покушала да је склоним и тада сам задобила огреботине од мачке. Провела сам наредну ноћ у хитноћ помоћи јер су уједи мачке били баш гадни… – прича Гровер. Власник мачке, седамдесетосмогодишњи Бети Жан Томпсон изјавио је да је мачка почела да гребе псе када јој је један питбул пришао и пожелео да је пријатељски оњуши.

- Признајем, то није било баш лепо од ње, али она је вероватно мислила да би требало да се заштити. - Пси су само пролазили – каже власница једног од питбулова – али мачка није одустајала, потпуно је полудела и све их нападала. Власник мачке понудио је да плати ветеринарске трошкове за питбула који је имао огреботине по лицу. Ето, па ви после кажите да су питбулови најопасније животиње…

Извор: zivotinje.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА