Најновије

Сазнајте колики му је и то без завиривања у гаће! (ВИДЕО)

Жене одувек желе да пронађу поуздан начин како да провале колику "алатку" има мушкарац за ког су потенцијално заинтересоване. Кад би само постојао неки начин да му завири у панталоне, а да он то не зна.

Илустрација (Фото: handfacts.com)

Будући да нико не може да види кроз панталоне, измишљене су разне, индиректне, методе за утврђивање величине мушког полног органа, на пример, многи верују да величина стопала, носа или Адамове јабучице, открива колики је пенис, међутим, сви ови начини показали су се као прилично непоуздани.
Ево поузданих метода да сазнате шта вас чека у кревету: Случајни додир све открива Увек можете визуелно да процените колики му је, поготову ако носи уске панталоне. Међутим, ако то није довољно, неопходно је да са погледа пређете на додире. Ипак, можда би за почетак било најбоље да будете суптилни, поготово ако је у питању први састанак. Најбољи начин је да га позовете да игра са вама – а онда руком “случајно” пређите преко његовог међуножја. Ако нисте задовољни резултатима, урадите ово поново минут касније. Велика је вероватноћа да ће овог пута бити доста већи! Седите му у крило Сасвим безазлено седење у крилу, док причате о било чему, може да вам открије више него што мислите. Лако ћете гузом осетити шта се крије у панталонама, посебно ако се сконцентишете на то. Овде ће вам посебно користити немирно врпољење. Само да дохватим нешто Седите у кафићу, флертујете али не можете да престанете да се питате шта се налази у панталонама. Један од могућих начина је да се нагнете да дохватите нешто преко њега – то може да буде ваша торба која је тактички позиционирана поред његове столице. Сасвим случајно ћете руком очешати његово међуножје, а на место ћете се вратити са својом торбом и одговорм на ваше питање. Петинг Ако не желите да дође до секса, а силно вас занима величина, петинг вам увек остаје као опција. Ово је уједно и најсигурнији начин да процените величину, а у зависности од тога докле сте спремни да идете све може да се заврши преко панталона – или испод њих. Проспите пиће Један од најстаријих трикова је случајно просипање пића по његовим панталонама. Онда ћете се, наравно, понудити да му обришете панталоне и исправите штету. Успут искоритите време да испитате терен. Обратите пажњу на прсте Шаке могу да открију много тога о мушкарцима, а између осталог и о дужини његовог пениса. Научници тврде да мушкарци који имају кажипрст краћи од домалог прста имају дужи пенис. А што је разлика већа, пенис је дужи. Погледајте и његов палац успут, јер момци с дугачким и широким палчевима углавном имају чиме да се похвале. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Хтела сам да га успалим и оставим на сувом, а он ми се осветио овако! (18+) Извор: 24sata

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА