Најновије

ВАЊА ГРБИЋ РАСПЛАКАО СВЕ: Повезао сам стопера, а кад сам чуо ко је нож ми је пробио срце! (ФОТО)

Прича о смрти и животу...

Вања Грбић (Фото: ФБ)

Прослављени одбојкаш Владимир Грбић никада није крио своју емотивну страну иако смо навикли да га на паркетима гледамо као енергичну фурију која меље противнике. Он је на свом Фејсбук профилу недавно расплакао све пријатеље и пратиоце причом о епизоди из његовог живота.
После обележавања 30 година од матуре у Зрењанину, Вања се вратио у родно место, олимпијско село Клек, где је повезао аутостопера због којег је заплакао. - Након вечере пуне емоција са мојим биолозима из средње школе, разредом од пре 30 година, вратио сам се у Клек да код мама Дане оставим неке ствари. На станици у Клеку стајао је момак. Кад могу, увек повезем неког. Ајде рекох, тражиш ли молбу. Младић уђе и рече добро вече. Како се презиваш? Петровић каже. Ко ти је отац? Мени је стриц Драго... - одговорио је момак Грбићу коме је застала кнедла у грлу.
- У том тренутку као да ме је неко ножем убо у срце. Чекај, ти си син Стевице? "Да", рече... Стевице мог преминулог друга из основне школе са којим сам разговарао последњи пут док му је жена била трудна са овом момчином, а он тешко оболео од рака.
"Знаш ли ко сам ја", рекох.
"Знам", рече момак.
"Сећаш ли се оца?" "Па, ја сам чика Вања имао годину и по дана..." И не баш... "Е, сине... твој тата и ја смо одрасли заједно", рекох, "Ишли смо у исти разред", једва сам изговорио... Момак ми је видео сузе које нисам ни покушао да задржим. Живот је... неумољив... а Стевица... био би поносан на синчину. Често се питам о смислу живота. И све више схватам колико је важно помоћи онима после нас да постану вредни и достојни својих предака - емотивно је завршио Вања.
Погледајте ОВДЕ, популарни амерички водитељ покушао да понизи кошаркаше Србије!  Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА