Најновије

Ако је овде додирнете усред секса, полудеће од задовољства!

Сваком мушкарцу је веома важно да задовољи вољену жену. За то је само потребно да знате шта је у хороскопу и да тако сазнате које су њене тајне ерогене зоне.

Илустрација (Фото: pixabay)

И мушкарцима понекад требају савети кад је секс у питању, па је препоручљиво да разговарају са својим партнеркама о томе. Ако вам то тешко пада, онда је овај хороскоп решење за вас, јер ћете тако сазнати све што хоћете о женским скривеним жељама.
Ако желите да јој приредите добар секс, једино што треба да знате је који је хороскопски знак.

Ован

Жена Ован спада у ред најватренијих љубавница. Њен либидо је жесток и јак, што долази до изражаја већ при првом контакту, где оставља утисак особе која зна шта хоће. Недвосмислено зове на секс ако јој је тренутно до тога, а када јој није, лагано уме да одбије! Мушкарци је обожавају јер је ватрена и динамична и лако се испровоцира на секс. Међутим, ова жена нема поверење партнера, јер је често окружена мушким светом. Ерогене зоне: усне и очи.

Бик

Овај знак поседује све женске вредности Венере, нежност, истанчану чулност, лепоту. Неспособна је да живи у апстиненцији, еротизам јој је у крви. Када се намерачи на неког мушкарца не пада јој на памет да одустане. Воли да користи усне и језик. Најпре тако упознаје партнера, зато су њени пољупци дуги и опојни. Од партнера очекује први корак када је реч о упознавању и изласцима, док у кревету преузима главну реч. Ерогене зоне: цело тело.

Близанци

Ово су жене које обично лепо изгледају, делују необавезно и као да су стално у журби или у пролазу. У ствари ово су уплашене девојчице које од детињства траже оног за кога ће се удати, што је отежавајућа околност када је секс у питању, јер у кревету строго води рачуна да ли је увукла стомак, да ли су гаћице довољно секси, итд. Мозак јој не да мира и због тога врхунско задовољство доживљава увек у кратким романтичним авантурама у којима није било времена да се заљуби. Тада пушта себи на вољу, извољева и испробава све што је до тада чула или негде прочитала. Ерогена зона: потиљачни део главе.

Рак

Жена рођена у знаку Рака је много јача него што изгледа, па самим тим и сигурна у себе. У сексу уопште није онаква каквом се чини, крхка и несигурна, већ напротив, узима конце у своје руке од самог прага спаваће собе. Има изражене облине и поносна је на своју женственост. Од мушкарца очекује много мажења, изјава љубави и потпуну преданост. Као и мушкарац Рак и она може да буде опсесивно љубоморна. Ерогене зоне: стомак и груди.

Лав

Она је доминантни господар којем се не смете никако супротстављати. Страствена и жестока у кревету, тражи да буде освојена од најбољег. Често доводи двојицу мушкараца у ситуацију да се око ње свађају. Инстинктивна је и уме да открије свачије ерогене зоне и да пружи највећа задовољства у кревету. Врло је театрална и оригинална. Лоше пролази када се заљуби у надобудног мушкарца који може да је потчини у потпуности и да од ње направи слушкињу, јер потајна фантазија свих Лавица је љубав са строгим и доминантним мушкарцем. Ерогене зоне: леђа и усне.

Девица

Делује нестварно када се каже да су Девице помало промискуитетне нарави, али ово је типично женски карактер који превише воли мушкарце. Осим тога, оне не подносе самоћу, због чега се дешава да пристану на дупле везе, за сваки случај. Уживају у флерту и кад тад улазе у тајну секс шему. Оне наводе мушкарце да их обожавају, тако што од њих прво учине да се осећају јакима, па онда манипулишу њиховим егом. Нису претерано страствене. Ерогене зоне: коса и чешкање било где по телу.

Вага

Жене рођене у овом знаку обично су фине спољашњости. Чак и да нису лепе, урођена благост и финоћа чине их привлачним за супротни пол. Никада нису без удварача, али проблем је што често не знају за кога да се одлуче. У кревету су стидљиве и плаше се да не пренагле, да не буду вулгарне, иако повремено осете велику навалу страсти. Ово је чулан знак, осетљив на додире. Ипак, тешко доживљава оргазме јер тражи посебну атмосферу. Сигурно задовољство доживеће у мрклом мраку и мртвој тишини, где остала чула не могу да јој одвуку пажњу. Ерогене зоне: струк.

Шкорпија

Ово је жена која видљиво поседује вишак физичке енергије, па или стално нешто ради или је нон стоп у кревету. Ово друго само у оним случајевима када је освестила снагу сопственог либида. Љубоморна је и посесивна, нетолерантна и пркосна, а њено шесто чуло никада је не превари. Ово је атрактивна, храбра, секси жена која има врло живу машту и отрован језик, поготово ако је љута или повређена. Воли све што је пикантно, храну, пиће, секс. Лишена било каквих предрасуда. Ерогене зоне: доњи стомак и кукови.

Стрелац

Ово је неконвенционална жена која животу прилази као посебној светковини! Сматра себе равном мушкарцима, али како испод овог ватреног темперамента лежи романтична душа, цео живот је спремна да чека онога који ће је задивити својим квалитетима. Док се не појави, пристаје чак и на компромитујуће везе, авантуре и авантурице. Кревет је посебно не привлачи, више секс под ведрим небом, у гужви и слично. Мушкарци је воле јер је страствена и без предрасуда. Јасно и гласно ће рећи да жели да спава са њим, шта воли, шта не воли, ако мисли да он нешто не ради како треба опуштено ће му одржати лекцију. Ерогене зоне: бедра и леђа.

Јарац

Жена рођена у знаку Јарца делује закопчано. У ствари она не жели да упропасти слику коју су о њој створили њени родитељи, окружење, уопште средина. Веза са, обично, старијим мушкарцем, која се углавном дешава у раној младости упознаје је са светом одраслих где се она на сопствено изненађење јако добро сналази. Ово су веште и талентоване жене за секс, развијених чула, посебно после хедонистичких ужитака, вечера уз вино и томе слично. У зрелом добу, обично на послу, ова жена може да улети у сексуалне афере. Ерогене зоне: колена и рамена.

Водолија

Овде је велики проблем за мушкарца да буде довољно занимљив, шармантан, згодан и неформалан, а уз то секси и расположен за комбинацију експлозивног сексаа и романтичног мажења уз свеће. Због тога је жена Водолија често дуго сама до прве праве прилике. Углавном за себе бира мушкарца који је заводник, а некада и блудник, који живи 300 на сат, на ивици закона и живота, што јој даје потребну дозу адреналина. Код ње се жеља за сексом појави у моменту и ако допусти да тај моменат прође, после буде касно. Ерогене зоне: глава и врат.

Рибе

Ово су чулне и сексуално пожељне жене. Способне су да доживе небројена задовољства, али само ако су са мушкарцем кога воле. Мешање секса и емоција постаје њихов главни проблем. У секс уносе цело своје биће због чега касније жале. Када једном прођу то горко искуство, научене иду даље, отварајуци се више за слободнији секс. Воле провокативне ситуације, као што је секс са странцем у посебној атмосфери уз музику и свеће. Ерогене зоне: стопала и бедра. Погледајте ОВДЕ еротску исповест: Наложила сам се на возача аутобуса...(18+) Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА