Најновије

ЦИРКУС: Марић врбује Тасовца за ријалити, старлете се буне и кажу да не желе секс са њим!

Иако је Иван Тасовац, бивши министар културе, за време свог мандата покушао да стопира ријалити „Парови“, то Миломира Марића, уредника ТВ „Хепи“, није спречило да га позове да учествује у новој сезони.

Миломир Марић (Фото: ЈуТЈуб)

Марић каже да би Тасовцу после министарске фотеље учешће у ријалитију „Парови“ било нешто најбоље што му се десило у животу, а тврди да бившем министру ниједна старлета не би пришла.
- Да не буде неспоразума, нисам почео да нападам Тасовца када је смењен као министар, то сам говорио и раније, док је претио да ће забранити ријалити „Парове“. Тада сам му понудио да учествује, али проблем је настао што је он љубоморан човек, желео је да буде једини смешан човек у Србији. Сматрао сам да и ова сиротиња сме да буде смешна и да забавља народ и те жртве транзиције, а не он као корисник истог - каже Марић, а на питање да ли би нека старлета била са бившим министром, каже:
- Не знам да ли би га нека одабрала, морали бисмо да јој дамо двоструки хонорар да би била с њим. Такву жртву ни од једне учеснице не бих смео да тражим. Сумњам да би нека била блиска с њим и за двоструки хонорар - говори Марић. Он истиче да сматра да дугогодишњи директор Београдске филхармоније није добар пијаниста како се у јавности представља.
- Тасовац је најгори пијаниста на свету, код нас у Србији они који су најгори на свету испадају да су најбољи - истиче Марић и позива власт да затворенике пребаци у ријалити како би заједно са министром могли да уче.
- Апелујем на наше власти да, када у затворима нема довољно хране и места, да затворенике пошаљу у „Парове“ зато што ми имамо сигуран видео-надзор и обезбеђење, тако да могу потпуно слободно да учествују, а могу да се и преваспитају пред камерама и социјализују. То је ипак васпитна емисија - завршава Марић.
Ава и Тијана: Марић је у праву
Ава Карабатић и Тијана Ајфон, које су биле учеснице ријалитија „Парови”, слажу се са Марићем.
- Морам признати да су српски политичари јако шарматни и интелигентни, али не бих била са господином Тасовцем јер сам заљубљена, а када сам заљубљена, примећујем само свог дечка. Тасовац ме једино инспирише да слушам моју омиљену хевиметал групу AC/DC, али би ми се више свидео када би имао фризуру као садашњи министар културе - изјавила је Ава.
- Ако Тасовац уђе у „Парове”, верујем да ће многи учесници пете сезоне тражити далеко веће недељне хонораре. Јер будити се у истој соби са човеком са онаквом фрузуром и јести са њим за истим столом значи бити у сталном страху, што је невероватно оптерећење за срце. Нема тог хонорара који би био довољан да покрије претрпљен страх од његовог изгледа и фризуре зване „струјни удар” - каже Тијана Ајфон.
Погледајте како се Станија испалила на свом првом концерту кликом ОВДЕ.
Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА