Најновије

Стефановић: Спремни да одговоримо на терористичке претње!

Спремни смо да одговоримо на све претње и безбедносне изазове поручио је данас потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић на проби здружене антитерористичке вежбе полиција Републике Србије и Републике Српске.

Небојша Стефановић (Фото: ЈуТјуб)

Желимо да поручимо свима да ни Република Србија, ни Република Српска нису полигон за тест било каквих терористичких акција, да нећемо дозволити да неко угрожава безбедност наших грађана и да ћемо умети оштро да одговоримо на такву врсту изазова“, истакао је Стефановић у Лозници, саопштио је МУП.
Према његовим речима, циљ здружене антитерористичке вежбе, која ће бити одржана сутра, је да се покаже да су полиције Републике Србије и Републике Српске спремне да одговоре на сваки вид тероризма.
Стефановић је истакао да ће током сутрашње вежбе припадници полиција Републике Србије и Републике Српске показати да су добро увежбани, уиграни и да постоји блиска и добра сарадња, како у хапшењу криминалаца, тако и потенцијалних терориста.
Здружена антитерористичка вежба полиција Србије и Републике Српске биће одржана сутра у Лозници.
Вежби, која почиње у 11 сати, присуствоваће званичници Србије и РС, а припадници обеју полиција показаће снагу и обученост у борби против тероризма и спремност да одговоре на све безбедносне изазове, стоји у саопштењу.
Здруженој вежби присуствоваће и председник Србије Томислав Николић, најављено је са Андрићевог венца. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА