Најновије

ЗАЈЕДНИЧКЕ ВЕЖБЕ: Србија и Република Српска под претњом терористичких напада!

ЛОЗНИЦА - Здружена антитерористичка вежба полиција Србије и Републике Српске биће данас одржана на граничном прелазу код Лознице, саопштио је МУП.

Жандармерија (Фото: Јутјуб)

Вежби под називом "Дрина 2016", присуствоваће председници Србије и Републике Српске Томислав Николић и Милорад Додик, као и други званичници.
На вежби која ће се одржати на граничном прелазу Трбушница, припадници обеју полиција ће показати снагу и обученост у борби против тероризма и спремност да одговоре на све безбедносне изазове, стоји у саопштењу МУП-а.
Спремни смо да одговоримо на све претње и безбедносне изазове, поручио је у суботу потпредседник Владе Србије и министар унутрашњих послова Небојша Стефановић, на проби здружене антитерористичке вежбе.
"Желимо да поручимо свима да ни Република Србија, ни Република Српска нису полигон за тест било каквих терористичких акција, да нећемо дозволити да неко угрожава безбедност наших грађана и да ћемо умети оштро да одговоримо на такву врсту изазова", истакао је Стефановић у Лозници, саопштио је МУП.
Према његовим речима, циљ здружене антитерористичке вежбе је да се покаже да су полиције Републике Србије и Републике Српске спремне да одговоре на сваки вид тероризма.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА