Најновије

ШОКАНТНЕ ТВРДЊЕ СРПСКО-ФРАНЦУСКОГ ОБАВЕШТАЈЦА: На заверу и мит о Сребреници потрошено 25 милијарди евра! (ВИДЕО)

БЕОГРАД - Гост емисије "Интервју" био је Југослав Петрушић Доминик, српско-француски агент и контраобавештајац, бивши припадник Легије странаца и Француске војно-обавештајне службе. Југослав Петрушић Доминик је говорио о мањкавостима у истрази и контроверзама у целокупном случају Сребренице, које јасно указују на превару, али и о томе коме иде на руку такав след догађаја.

Југослав Петрушић Доминик (Фото: Јутјуб)

- Сребреница је физичка веза са Овчаром и Рачком. Феномен Сребренице је једна велика превара коју су креирале стране агентуре. На списак погинулих у Сребреници су уврштени сви преминули широм Босне па чак и нестали у Србији, наводи Југослав Петрушић Доминик. Он додаје да та истраживања нису рађена са српским стручњацима и форензичарима како правила налажу већ су то чиниле стране агенције и невладине организације. "Све ово је велика превара која са документима може да се раскринка. Страдала су 484 ратна заробљеника, и то није спорно а све остале жртве су додате на списак из ових 10 општина које сам навео и то у различитим годинама и различитим поводом." - Жарко Кораћ, Ненад Чанак и Чеда Јовановић исистирају на геноциду из личног користољубља, а Кораћ је например јавно подржао терористички акт на тузланској капији и Јасмина Имамовића. Кораћ је са Чанком био те 2005. године у Тузли а то крију, истиче српско-француски агент. Петрушић подвлачи да свуда постоје документи који јасно говоре из којих су све општина донети мртви и сахрањени у Сребреницу, али то сви крију. "Та превара је почела са Овчаром, па преко Сребренице се завршила са Рачком. То је међународна завера и превара са циљем да уништи Србију."
- Сва документа која поседујем никада нису узета у обзир ни у хашком суду ни у Сарајеву јер непобитно доказују да је мит о Сребреници обична лаж, раскринкава гост емисије "Интервју". "Али зашто је потребан тај мит, болесницима који га промовишу". Петрушић тврди да је до сада на ту заверу и мит потрошено 25 милијарди евра од чега живе лопови и болесници који тај мит одржавају. "То је једна велика превара и пљачка." Ко је све у овој превари века учествовао из Србије и света погледајте у видеу: Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА