Најновије

СТЕФАНОВИЋ: Изјаве из ХР немају везе са здравим разумом, али ћутим!

Србија жели да покаже да има активну улогу у процесу одржавања стабилности у региону, оценио је министар унутрашњих послова Небојша Стефановић.

Небојша Стефановић (Фото: Јутјуб)

Он је поручио да, упркос тензијама у БиХ поводом најављеног референдума у РС, стабилност наше земље није угрожена.
Стефановић на питања новинара у Јакову није желео да улази у детаље изнете на консултацијама државног врха синоћ у Београду, те је поновио да, упркос забринутости због свега што се дешава у вези са референдумом, стабилност Србије није угрожена. 
''Влада и премијер чине све што је у нашој моћи да Србија буде стабилна и да буде гарант и ослонац и Републици Српској у смислу повећања стабилности и екномског развоја'', рекао је Стефановић и подсетио да ће сутра бити састанак председника и премијера Србије са предствницима Срба из Босне и Херцеговине. 
Он је поручио да се Влада Србије бори за то да наша земља буде сигурна и безедна како би наставила економски да јача. 
''Желимо да покажемо да имамо активну улогу у томе, да одржимо стабилност коју имамо и због које имамо повећан број инвеститора. Наша економија напредује и имамо раст управо јер смо обезбедили да наша земља буде стабилна и сигурна'', закључио је Стефановић. 
Он је рекао да изјаве које претходних дана стижу из Хрватске, односно бившег премијера Зорана Милановића, најмање имају везе са здравим разумом, и поручио да у складу са одлуком владе то неће коментарисати. 
"Ја ћу се трудити да поштујем оно што је влада донела као своју одлуку да чланови владе даље не коментаришу оно сто стиже из Хрватске. То што стиже и што видимо сваког дана чини ми се некако најмање има везе са здравим разумом", рекао је министар Стефановић новинарима у Јакову. 
Како је рекао, трудиће се да се уздржи од сваког кометара. 
"Ми у томе више не можемо да учествујемо, нека они размишљају о томе", рекао је Стефановић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА