Најновије

СВИ СКАНДАЛИ СРПСКЕ МАЈКЕ: Шишана на ћелаво, шамарана, хапшена, певала кримосима... (ФОТО)

Дон Корлеоне српске естраде или брижна мајка, сестра и уплакана удовица која "ништа не зна".

Цеца (Фото: Инстаграм)

Око живота Цеце Ражнатовић распредале су се разне приче, у некој мери можемо да кажемо да су неке постале и урбане легенде. Неоспорно је да шта год она уради, сигурно ће бити на насловној страни свих медија.
Таман кад су све "буре" њеног живота прошле, или смо бар мислили да је тако Цеца опет разним тајнама, мистеријима и скандалима осваја медије, а народ гута ли гута све "филмске приче" које се пласирају. "Где има дима има и ватре", али за сада Цеца је одслужила своју затворску казну и то код куће са наногицом. А народ се био ужелео скандал мајстора. У последње време медије је узбуркала тајном Аркановог сефа, али ред је почети од почетка. Ћерка Мире и Слобе (каква коинциденција) била је сиромашно дете и рано је напустила школовање како би постала певачица. Онда почиње све. Погледајте листу скандала и трачева који су пунили насловне стране о Цеци свих ових година.

1. Први познати фини дечко, па криминалци

Њена прва званична веза била је са фудбалером Црвене звезде Владаном Лукићем. Њихове заједничке слике, крајем осамдесетих, преплавиле су домаће медије. "Њене грешке веће су од њених добрих особина. Упознао сам је када сам имао осамнаест година, а она петнаест. Разговарали бисмо по пет сати телефоном. Погодила ми је жицу. Нисам био заљубљен. Волео сам је, али није била искрена“, рекао је Лукић када су раскинули. После Владана Лукића, кратко је била у вези „жестоким момком старе гарде“ Владаном Бојовићем званим Амонијак, који је ликвидиран 1992. године. Убрзо, себе је пронашла са звездарским „тврдим момком“ Дејаном Марјановићем – Шабаном, који је изрешетан 1996. године испред своје куће на Звездари. Док су били у вези, заљубљени пар често је могао да се види у популарном београдском клубу „Бојан Ступица„. Ни Шабан није успео да укроти Светлану Величковић. То је једном и признао: „Нисам више могао да издржим. Три месеца ме је знојила!“

2. Везе са муслиманима

 Писало се „да су је наши гастарбајтери бојкотовали јер их је издала, једни су говорили да је певала за „зелене беретке“, други да је у Швајцарској певала са Халидом Муслимовићем на концерту где је на улазницама стајало „Србима улаз забрањен“, потом су кренуле приче да у ташни носи муслиманску заставу, јер је сарађивала са браћом Есом и Харом Самарџићем.
Цеца је док је живела у Швајцарској била у емотивној вези са Мухаремом Харом Самарџићем. Много година касније Харо Самарџић коментаришући гласине и писање неких српских медија, („Национал“ 17. Април 2002) да је имао намеру да дигне у ваздух халу у којој је Цеца певала на тадашњој својој европској турнеји, он каже: „То је жена која ми је много зла нанела. Ја сам за време рата завршио у логору, мислим, захваљујући њој. Мислим да је она учествовала у томе. То сам касније сазнао И то је истина", тврдио је тада Мухарем Харо Самарџић.

3. Шишање

Изгубила је више од десет килограма. Уследило је шишање на кратко, и све то распламсавало је приче које су имале најневероватније заплете и актере. Једни су причали да је Цеца смршала због тога што се у Швајцарској дрогирала, други да су је Муслимани (не зна се који) држали заточену, трећи… Цецино шишање на кратко већ је легендарно, причало се да су је ошишали Муслимани до тога да је то урадио Жељко Ражнатовић Аркан, када ју је (на молбу њених родитеља, такође писање тадашњих новина) „отео из лошег друштва Бошњака“.

4. Аркан

Љубавна прича Цеце и Аркана  је већ легендарна. Нема ко не зна причу како се она заљубила у њега када га је видела у новинама на једној бензинској пумпи и решила да је то њен мушкарац! У време када је Србија грцала у санкцијама, удала се за команданта. На свадби, испред хотела „Интерконтинентал“ – десетине џипова, крава и теле, а унутра дијамантске огрлице, кавијар, гушчје паштете... Године 1995, уследила је, како су је неки медији назвали, „свадба деценије“. Постоји податак да је ту свадбу пратило 36 новинских редакција, 22 домаће и 14 страних. Новине су се утркивале ко ће написати више детаља са „овог историјског догађаја“. 

5. Убиство Аркана

После убиства супруга Светлана Ражнатовић потпуно се повукла из јавног живота. Годину дана носила је црнину. Није се оглашавала у медијима. Али, ни дани жалости Светлане Ражнатовић нису могли да буду мирни. Наталија Мартиновић, Жељкова прва жена, покренула је приватну тужбу против ње, тврдећи да вила у Љутице Богдана број 3 и даље припада њој и да је се никада није одрекла. Тврдила је тада да је њен потпис „на уговору фалсификован“.

6. Хаос са Легијом на њеном рођендану

Милорад Улемек Легија (Фото: ЈуТјуб принтскрин)

У ресторану „Ступица“, где је славила рођендан, избила је велика туча и Милорад Улемек Легија, пуцао је по локалу и демолирао га. Због тога му је одређен притвор од 30 дана.  То је био први пут да чујемо заједно у истој причи име Легије и Цеце. По добро старом обичају Цеца је рекла да не зна ко је човек и да је она отишла из кафића у 3 ујутру, а до тада је све било мирно.

7. Сасекла је "Сабља"

Имала је само неколико месеци мира када је скинула црнину и појавила се у медијима, а већ 12. марта 2003. убијен је српски премијер Зоран Ђинђић. Уследила је акција „Сабља“, а међу ухапшенима нашла се и српска мајка, осумњичена да је помагала у прикривању главних организатора Ђинђићевог атентата. У затвору је провела четири месеца, а прво што је тражила када је ушла у ћелију, како су причали затворски стражари, била је пинцета.  На ТВ станицама, уместо њених спотова, вртео се мало другачији видео снимак на коме се налазе фотографије на којима се у једном ресторану види Светлана Ражнатовић у друштву Душана Спасојевића, Милета Луковића, Дејана Миленковића и браће Симовић (сви припадници Земунског клана). Додата јој је и оптужба да је учествовала у малверзацијама око продаје фудбалера ФК „Обилић“ Деци је рекла да је била на службеном путу у Америци.

8. Са трона пала у заборав! Забрањена свуда

Наступ испред Народне скупштине за Српску нову годину 2007,  и њено обраћање „вољеном премијеру“, а после певања песме „Лепи громе мој“, посвећене Жељку Ражнатовићу, поново ју је изнело из оквира музике. Недуго после тога, сведок сарадник на суђењу за убиство премијера Зорана Ђинђића, Дејан Миленковић Багзи, рекао је у свом сведочењу „да је Цеца знала да се припрема премијерово убиство, да је имала удела у планирању отмице власника РТВ Пинк Жељка Митровића, да га је типовала и причала припадницима Земунског клана колико је Митровић богат и да не зна шта ће са парама.  Убрзо је уследила и нова, али први пут званична забрана емитовања спотова и њених гостовања на Телевизији Пинк.. 

9. Крива за убиство бившег вереника Јелене Карлеуше 

Почетком 2000. убијен је Аркан, а два и по месеца касније и Ћанда. Карлеуша је тада и јавно тврдила да је присуствовала телефонском разговору, обављеном после Аркановог убиства, у којем је Цеца наводно отворено запретила Ћанди.

10. Кућни притвор од 8 месеци

Цеца Ражнатовић осам месеци је провела са наногицом за електронски надзор у својој кући у Љутице Богдана. Она се нагодила са тужилаштвом и признала да је противправно присвајала новац од трансфера фудбалера ФК "Обилић", а у казну јој је урачунато и време проведено у притвору у време трајања акције "Сабља" осам година раније. И њена сестра Лидија добила је кућни притвор, у трајању од шест месеци. - Кад је Аркан убијен, седела сам поред Зорана, који је окренуо Цецин број да јој изјави саучешће, а она је вриснула у слушалицу: „Вући ће ти се црева по Београду!“ Ја сам то чула, јер сам седела поред њега. Непуна два месеца после тога просули су му мозак - рекла је својевремено ЈК за један недељник.

11. Оптужбе Аркановог сина Војина

Војин Ражнатовић не престаје да напада Цецу (илустрација: Правда)

Таман кад смо мислили да се све смирило, појавио се син Жељка Ражнатовића, Војин који је сваким даном откривао нешто о фолк диви. Он је саопштио и како је са Земунским кланом планирала да отме и једног од наших кошаркаша из НБА лиге, тачније да га намами у Београд где би га Земунци отели и изнудили 10 милиона долара. Чак четворица наших кошаркаша су играла у НБА тимовима у Калифорнији негде у том периоду. То су били Владе Дивац и Предраг Стојаковић у Сакраменто Кингсима, Владимир Радмановић у ЛА Клиперсима и ЛА Лејкерсима, као и Марко Јарић у ЛА Клиперсима.

13. Сви фрајери "мајке" после Аркана

Откад је постала удовица, Цеца је признала само везу са три године млађим манекеном Владимиром Цветковићем, са којим је била од септембра 2009. до марта 2010. године. Као права бомба својевремено је одјекнула вест да је Цеца у љубавној вези са кошаркашем Пеђом Стојаковићем. Она је виђена на „ол стар" утакмици како седи у ложи с менаџером Пеђе Стојаковића Ацом Рашковићем, на коју је дошла на Пеђин позив како би му донела срећу.  Међу најпознатијим Цециним момцима био је и три године млађи рукометаш Петар Каписода, који је наводно побегао у Италију због њене посесивности.
Медији су јој приписивали и пет година млађег фудбалера Дејана Станковића, а писало се и о вези са седам година млађим бившим рукометашем Владом Мандићем. Помињало се да је Цеца била у вези са млађаним глумцем Виктором Савићем и фолк певачем Николом Роквићем, од којих је старија 10, односно 12 година.
Потом следи наводна афера са ожењеним рели возачем Андрејом Кулунџићем. Велику пажњу је привукло и њено појављивање у јавности са млађаним манекеном Владом Вуксановићем. Цеца и 15 година млађи Владимир почели су везу почетком 2009. а пажњу медија привукли су када се он појавио на рођендану фолк диве. У њеном животу много је ствари које „није знала“, које „нису истина“, са којима „нема везе“, а за које је оптуживана да је знала, да је истина и да је имала везе с њима.
Погледајте ОВДЕ Анастасија Ражнатовић након раскида са Костадином ухваћена са новим мушкарцем! Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА