Најновије

ОТКРИВЕНО ЈЕЗИВО ПРОРОЧАНСТВО КРВАВОГ МЕСЕЦА: Рат ће започети земља коју Срби воле и крв ће пасти на овом месту! (ВИДЕО)

Светска популација ће бити смањена са шест милијарди на четири у само једном дану након што Русија и Иран уђу у велики рат, према речима проповедника, самопрозваног пророка Џона Хегија.

Илустрација (Фото: pixabay)

Пастор наставља са својим проповедањем о поновном Васкрсењу и повратку Исуса Христа на Земљу, зато што милиони људи не верују у њега и не прихватају га.
Иначе, он је оснивач Корнерстоун цркве у Сан Антонију, Тексас која има више од 20.000 чланова.
На последњем видеу објављеном 28. августа, он тврди да се наша будућност може предвидети.
- Књига Откровења је мапа пута од данас до вечности. Затим долази црвени коњ, коњ рата. Откривење девет каже да ће доћи дан када ће Бог имати три анђела и да узети животе трећине људи на Земљи. Две милијарде људи ће погинути од шест милијарди током овог процеса. Зар не желите то да пропустите? Ја желим - истакао је.
Он такође тврди да ће наступити глобална глад кад се Антихрист буде спустио на Земљу.
- Ово је место где ће Русија и Иран, заједно са својим исламским хордама, напасти Израел. Израел ће бити нападнут жестоко у будућности, али Свемогући Бог ће га бранити. Ићи ће на место које се зове Петра у Јордану, то је природна тврђава. Они ће тамо бити три и по године - додао је.
Помрачење Месеца ће сигнализирати земљотрес и разорну апокалипсу пре другог Исусовог доласка, како је он најављивао, али већ дуже од годину дана нема ни трага томе.
Да подсетимо, инспирисан историјом и астрономијом, Хеги је у својој књизи  “Four Blood Moons: Something is about to change” наводио да ће после овог догађаја уследити велике промене, а могуће је и да ће лунарна тетрада бити испуњење библијског пророчанства: “Сунце ће се претворити у таму и Месец у крв, пре него дође славни дан Господњи”. Радило се о датумима 15. априлу 2014, 8. октобру 2014, 5. априлу 2015. године и 28. септембра прошле године.
Погледајте снимак: Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА