Најновије

СРБИ ДОМИНИРАЛИ У ЊУЈОРКУ: Новак је давао интервју, а онда је из публике чуо скандирање које га је одушевило! (ВИДЕО)

Новак Ђоковић је после пласмана у полуфинале US Опена био гост студија ЕСПН-а, где је имао интервју и сумирао утиске са меча против Цонге, као и овогодишњег US опена.

Новак Ђоковић (Фото: Јутјуб)

Одмах по уласку у студио шармирао је новинаре, од којих је један направио шалу држећи кишобран, јер је студио био на отвореном, а надстрешница очигледно није била довољна да потпуно спречи капи кише.
- Изгледа сјајно, као на Вимблдону – рекао је Ђоковић одмах по доласку у студио када је видео кишобран унутра.
– Ово је другачији Грен слем за мене. Никада до сада до полуфинала нисам имао три предаје, али битно је да ја осећам да напредујем кроз турнир, осећам се добро на терену. Ових неколико екстра слободних дана ће ми само додатно погодовати.
Како се физички осећаш, одиграо си много мечева током године, да ли је то добро или лоше по тебе?
- Играо сам толико мечева, желео сам можда да имам још мало слободног времена пре US опена и да се додатно одморим, али сада се осећам сјајно, играм све боље и боље – одговорио је Новак. У једном тренутку је публика изван студија почела да скандира гласно ”Ноле, Србине”, и то у тренуцима док је Новак причао, па је најбољи тенисер света морао да се заустави, насмејао се и поздравио навијаче. Тај тренутак погледајте на 3:08 у приложеном видеу, а након тога се Новак поново нашалио рекавши да није чуо пола наредног питања због гласног скандирања. Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА