Најновије

РАДУЛОВИЋ: Јанковић и Јеремић немају никакве шансе на председничким изборима

Радуловић је преко своје најближе сараднице Мирославе Миленовић поручио да би Јанковић и Јеремић можда могли да се договоре да и један и други нису дебело плаћени за оно што раде?!

Радуловић (Фото: Медија центар Београд)

Не могу да се договоре? Једино ако је проблем датих обећања за већ узете паре... Онда је стварно њихов договор немогућ, написала је Миленовићева на Твитеру, очигледно по налогу свог шефа Радуловића.
Нешто касније и сам Саша Радуловић је на Твитеру написао да Јанковић и Јеремић немају никакве шансе на председничким изборима јер немају никакву подршку бирача!
Чињеница јесте да након два месеца кампање они имају симболичну подршку. Значи Вучић у првом кругу, написао је Радуловић.
Јанковић и Јеремић нису се оглашавали овим поводом.
На другој страни, функционер СНС Миленко Јованов истиче да и Јеремић и Јанковић имају јако богате спонзоре.
- Очигледно да обојица располажу огромним новцем. То се види по скупим кампањама које имају а да избори још нису ни расписани. Проблем је и то што, кад их питате одакле им паре, ко им их даје и шта тражи заузврат, они одговоре у стилу: Само тетки да однесем лек. Самим тим што крију одговор има разлога да сумњамо да овде нису чиста посла - закључује Јованов. Извор: Информер

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА