Најновије

КАКО ЈЕ ЦЕЦА РЕКЛА РОДИТЕЉИМА ДА СЕ УДАЈЕ: Хтели су да ме се одрекну кад су чули да је Аркан! Мислили су да је...(ФОТО)

Љубавна прича Светлане Цеце Ражнатовић, тада Величковић, и Жељка Ражнатовића Аркана почела 1993. године у ресторану Ердут.

Свадба Аркана и Цеце (Фото: Јутјуб)

Иако се никада пре тога нису срели, кружили су разни трачеви о њима, те је Цеца имала жељу да упозна чувеног Аркана.
Спојио их је Оливер Мандић који је ангажовао Цецу и Џеја да певају на прослави Српске добровољачке гарде 11. октобра 1993. године.
Данас највећа балканска звезда имала је, како је сама рекла, трему пред упознавање са Ражнатовићем.
– Очекивала сам да ће Жељко бити у униформи, онакав како сам о њему читала у новинама. Појавио се у цивилу, окружен људима који су га обожавали. Када сам га видела, одсекле су ми се ноге, ушепртљала сам се – рекла је Цеца једном приликом. Са друге стране, Аркан на прву лопту није ни помишљао на везу са певачицом јер оне нису одговарале његовој природи.
Ипак, мало по мало, сада највећа балканска звезда га је освајала, тихо и неприметно, не само својим изгледом, већ и карактером. Када су се верили и када су увелико планирали венчање, она је отишла код родитеља и саопштила им своју одлуку.
Њени родитељи су мислили да ће се Цеца удати за певача Жељка Шашића, а право изненађење је уследело када су чули да је Аркан тај који је освојио њено срце.
"Рекла сам им да ћу се удати за Жељка. Мама је рекла: „За Шашића? Дивно. Он је сјајан момак“. Ћале се у то није мешао. Само ме је погледао и рекао: „А, Шашић?“ А ја им кажем: „Какав, бре, Шашић? Удајем се за Жељка Ражнатовића Аркана!“ Људи кад нису попадали. Можда су раније нешто и начули, али су се надали да ће да ме прође. Онда се отац уозбиљио: „Будеш ли то урадила, ја ћу те се одрећи!“ Знала сам да ме само плаши. „Можете сви да се поубијате, ја ћу се удати за њега јер га обожавам“, рекла сам им. И, када је Жељко први пут дошао код нас, све је функционисало као по рецепту" испричала је једном најпопуларнија певачица на овим просторима.

A photo posted by Жељко Ражнатовић Аркан Ž.R.A. (@komandant_arkan) on May 6, 2016 at 7:05am PDT

Погледајте ОВДЕ, нико није очекивао да ће Арканова ћерка Анастасија ово урадити у сред продавнице!  Извор: Пинк

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА