Најновије

БОМБА: Сви су 90-их маштали о њој због улоге стриптизете, а то јој је уништило каријеру! (ВИДЕО)

Филм "Шоугрлс" је 90-их био толико експлицитан да су многи биоскопи одбили да га приказују. Голотиња у комбинацији са садржајем је довела до дебакла на благајнама. Уложено је 45 милиона долара, а зарадио је 20.

Елизабет Беркли (Фото: Јутјуб)

Елизабет Беркли памтите као згодну стриптизету у филму Пола Верховена који је и поред експлицитних сцена прошао катастрофално. Сви су за такав пролаз оптужили глумицу Елизабет Беркли. Критичари, холивудски продуценти и публика су били неумољиви и то толико да је режисер Пол Верховен морао да је брани.
"Ако неко треба да се окриви, то смо сценариста Џо и ја. Мислим да је она урадила баш оно за шта смо мислили да је добро. Очигледно смо промашили. Њена глума, против које су се сви уротили је била заснована на лику. Мржња лика - оштрог и на граници психотичног, је заправо комплимент њеном извођењу", рекао је режисер.
Како је рекао лик из ситкома у ком је Елизабет такође играла, Холивуд је пун сексистичких свиња. Свет јој никада није опростио што се у "Шоугрлс" разголитила јер се све дешавало почетком 90-их када секси видео снимци звезда нису били ни на видику. Као главна звезда филма Берклијева је била жртвено јагње. Ни сценариста, ни режисер ни продуценти одговорност за промашај нису преузели на себе.
После тог филма она је престала да се бави плесом, којим се бавила од детињства.
"Тај период је за мене лично био тежак, јер су ми се затворила многа врата. Морала сам поново да нађем снагу и самопоуздање и да се вратим. Мислим да је до тога дошло јер су ме толико критиковали и понизили. После тога ништа што је везано за филм ми није било забавно", рекла је Елизабет.
Данас глумица има 44 године, није одустала од глуме, пре четири године је постала мајка и у браку је са сином дизајнера Ралфа Лорена - Грегом. Погледајте ОВДЕ како Памела Андерсон изгледа гола и то у петој деценији живота! Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА