Најновије

Нарендао је парадајз и открио цаку која ће вам улепшати боравак у кухињи (ВИДЕО)

Качкаваљ, сир, купус, шаргарепа, чоколада... То су све ствари које иначе рендате, али да ли сте знали да ренде које вам стоји занемарено у кухињи може да се користи и за парадајз? Да, да и то ни мање ни више него за прављење најједноставнијег и најбољег парадајз соса који је људски језик икада окусио.

Одлична цака (Фото: Јутјуб)

Ако сте љубитељ шпагета, парадајза, здраве хране или једноставно немате појма са кувањем и сваки пут се надате да можете да припремите храну а да не укључујете шпорет (разумемо вас) онда је ово трик за вас. Сос од парадајза, најпопуларнији сос за шпагете на свету, може да се направи на 1.001 начин, али постоји само једна фора да то урадите а да притом не кувате ништа.
То подразумева ситно сецкање или млевење свежег парадајза. Да бисте то урадили, парадајз прво морате да ољуштите, што је јако пипкав посао и увек постоји могућност да останете без дела прста.
Зато је трик са рендањем толико генијалан - не само да нема ни кувања ни млевења, већ ће ренде и ољуштити парадаз за вас! Све што треба да урадите јесте да парадајз пресечете на два дела и онда га изрендате као у видеу. У руци ће вам остати готово нетакнута кора парадајза, а у чинији ће бити савршен сок. Додајте мало маслиновог уља, зачине по жељи, со и бибер и све једноставно помешајте са скуваним шпагетама (то бар знате да скувате) и мало препржене сланинице (наша препорука).
Све је готово за пет минута и нема страха да ћете морати да зовете ватрогасце или Хитну помоћ!
Како би јело изгледало профи, преко ставите мало свежег босиљка и уживајте у експлозији свежих, летњих укуса.
Извор: 24sata.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА