Најновије

НАСА ОВО НЕ ЖЕЛИ ДА ВИДИТЕ: Огроман вазнемаљски НЛО лети поред Међународне свемирске станице (ВИДЕО)

НЛО ентузијасти тврде да су забележили снимак са директног преноса Међународне свемирске станице који приказује два НЛО-а како лебде близу Међународне свемирске станице (ИСС) у ниској Земљиној орбити. Према теоријама завере, НЛО прати и прегледа сателит.

НЛО?! (Фото: Јутјуб)

Неки НЛО ентузијасти, међутим, тврде да је анализа снимка показала да су светла у ствари била од једне огромне ванземаљске летелице или свемирског брода који плови поред ИСС у то време. Ипак, на снимку  се појављују два одвојена НЛО светла зато што НАСА користи софтвер да блокира велике делове свемирског брода.
Тврдња да је НАСА помоћу софтвера блокирала огроман свемирски брод који се појавио на директном преносу ИСС, настала је из посматрања гледалаца који наводе да су два НЛО светла нагло нестала много пре него што су стигла до краја екрана. Али скептици тврде да нагли нестанак светала указује на то да су она била рефлексија светлости са ИСС.
Теоретичари завере инсистирају на томе да видео доказ указује на то да НАСА покушава да прикрије НЛО доказе уређивањем директног преноса.
Твдње о снимку су изазвале живу расправу на НЛО форумима. Многи НЛО ентузијасти га приказазују као најновији видео доказ ванземаљске интелигенције у нашем соларном систему.
Снимак је постављен на Јутјуб 27. августа 2016. године од стране НЛО ловца Streetcap1. На њему се приказују два НЛО светла како трепере и лете близу ИСС секције.
Према ентузијастима, светла су била из две ванземаљске летелице које прате ИСС у ниској Земљиној орбити и приближавају се ради ближе инспекције дела сателита где је усидрен теретни свемирски брод Прогрес.
Прогрес је потрошна теретна свемирска летелица којом управљају Руси и користи се за снабдевање ИСС. Она пристане на ИСС неколико пута годишње. Након пристајања и истовара материјала, напуни се отпадом са ИСС, за који је дозвољено изгори у Земљиној атмосфери током поновног уласка.
Према речима НЛО блогера Скота Веринга, снимак даје коначан доказ интелигентног ванземаљског живота у нашем соларном систему. Искусни ловац на ванземаљце је инсистирао на томе да су НЛО посада били ванземаљци који прате и проверавају ИСС.
“Streetcap1" са Јутјуба је ухватио два НЛО-а како се крећу изнад свемирске станице на директном НАСА-ином преносу,“ написао је Веринг на свом блогу 30. августа. “Први НЛО је мањи… што ми говори да је нешто даље други, већи НЛО.“
Многи НЛО ентузијасти су се сложили да снимак показује ванземаљску летелицу како лети близу ИСС, и НАСА се нашла на удару због њене наводне политике необјављивања доказа ванземаљског живота.
“Чекам да видим са каквим ће објашњењем да изађу НАСА и влада,“ прокоментарисао је један ентузијаста.
“ИСС је потпуна обмана,“ још један је прокоментарисао љутито, “и они нас припремају за велику обману.“
Међутим, неки гледаоци су указали на то да снимак не приказује две ванземаљске летелице, него једну огромну НЛО матичну летелицу која лети поред ИСС. Гледаоци су тврдили да је НАСА заправо користила софтвер да блокира велику летелицу.
“Изгледа скоро као пролазак џиновског свемирског брода, али је остатак блокиран неком врстом невидљивог зида, можда коришћењем неког софтвера,“ тврди корисник ДрагонМастер204 на Јутјубу. “Обратите пажњу на обојене квадрате око ИСС, баш као што је пронађено у разним Аполо сликама, као да је остатак слике прекривен.“
Поновљени наводи да је НАСА помоћу софтвера уклонила велики НЛО који се појавио у директном преносу ИСС изазвани су недавним изјавама да НАСА укида директан пренос ИСС у септембру.
“Разлог зашто НАСА укида директан ИСС пренос је тај што не могу довољно да цензуришу оно што се приказује без да истина буде очигледна сама по себи,“ прокоментарисао је трећи ентузијаста. “Зато потпуно затварају јавни преност.“
Сајт  Insquisitr је почетком прошлог месеца известио да су чланови НЛО заједнице протестовали због саопштења НАСА-е да трајно гасе директан видео пренос са ИСС. НЛО ентузијасти тврде да је станица донела ову одлуку јер су “они горе“ забринути да је пренос постао главни извор НЛО доказа.
“Ја видим зашто би НАСА желела да затвори директан пренос,“ коментарисао је својевремено НЛО ловац Скот Веринг на свом блогу. “Он показује јавности да ванземаљци постоје, а ако јавност то сазна, онда НАСА неће више бити потребна.“
НАСА је 29. јула неочекивано саопштила да ће почети постепено да укида директан пренос са ИСС у Августу и да ће се завршити 1. септембра.
Након поновљених тврдњи НАСА-иног званичног НЛО и ванземаљског заташкавања од стране чланова НЛО заједнице, станица је издала изјаве прошлог априла, рекавши да немају политику скривања или прикривања НЛО доказа.
Извор: webtribune.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА