Најновије

ДОДИК ОДЛУЧАН: Ако хоће да хапсе, нека ухапсе читав референдум! (ВИДЕО)

Председник РС Милорад Додик изјавио је данас, поводом спекулација медија да би могао да буде ухапшен због одржавања референдума упркос одлуци Уставног суда, да је одговор Тужилаштву БиХ победа на референдуму.

Милорад Додик (Фото: Јутјуб)

„Ако неко хоће некога да хапси, онда нека хапси читав референдум“, рекао је Додик новинарима након што је гласао у Лакташима.
На питање да ли ће Тужилаштво поднети кривичну пријаву против њега због кршења Устава, он је одговорио да је данас „важан, свечарски дан и да ће се вероватно радовати резултатима вечерас, јер је атмосфера таква“. „Сви наредни дани доносе и ово и оно. Видећемо како ће то ићи.“


На питање да ли ће онима који су били против одржавања референдума, укључујући премијера и председника Србије, Александра Вучића и Томислава Николића, рећи да су погрешили што су били против, Додик је одговорио да то ником неће рећи.
„Данас је празник и људи широм Републике Српске га доживљавају управо на тај начин“, рекао је Додик. Он сматра да су приговори део уобичајене демократске атмосфере и да сада нису важни, колико је важно то што се референдум одржава. Снимак скупа  подршке референдуму "Србија за Српску"који је јуче одржан у Београду можете погледати ОВДЕ.

Извор: rs.sputniknews.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА