Најновије

Српски спортисти у борби за Раднички

До јуче љути ривали у рингу и на спортским теренима, сада већ легенде и великани коју су се уписали у историју југословенског спорта, данас имају исти циљ - сачувати најстарије спортско друштво „Раднички са Крста“.

Љубинко Веселиновић, Тунис 1967 (Фото: Архива)

С циљем да прикупе новац који дугују ЕДБ-у, признати боксер Љубинко Веселиновић чије име се налази у европској кући славних ,председник скупштине СД  Раднички 28. септембра  у СЦ “Шумице” у 18 часова организује велики  боксерски спектакл, који ће окупити највеће шампионе југословенског ринга али и бројне легенде и одане Крсташе.
Том приликом Љубинко ће одиграти и свој опроштајни меч  против  Рајка Џајића,а у рингу ћемо видети и остале асове у рукавицама , Мирка Пузовића, Србу Марића, Зорана Шекуларца, Љубишу Симића, Драгана Полексића, Дејана Митровића, Драгана Вујковића и Перка Таминџића.
Овај догађај употпуниће и познати спортисти Душан Кецман, Горан Касум, Братислав Бата Ђорђевић, Срећко Јарић, Немања Ђурић, Дуда Ивковић,цео тим славних рукометашица на челу са  Цецом Китић, Алиса Марић, Твиги Ивковић,браћа Качар,Вук Рашовић, Јелица Каленић, Владимир Петровић Пижон и многи други.
Спектакл ће уприличити и глумци Иван Бекјарев и Горан Султановић,као и музичке легенде Бора Чорба, Корнелије Ковач, бенд Банета Остојића “Зарђали Ескер” и други.

- Поносни смо на чињеницу да ни један догађај до сада није окупио оволики број спортских легенди а ово је само једна у низу акција које тек планирамо, како бисмо могли да изнедримо неке будуће шампионе. Спортско друштво Раднички однеговало је више од 300 репрезентативаца који су освојили преко 20 медаља на олимпијским играма, 51 медаљу на европским и 29 медаља на светским првенствима. Није ово само позив да се помогне Радничком, ово је подсећање на праве вредности и чињеницу да  заједно можемо много. Да, галамићемо и даље, али креативно и  спортски – изјавила је Станка Пејовић, генерални секретар СД Раднички.
Цена улазнице је 600 динара, а могу се купити у просторијама СД Раднички (Војводе Шупљикца 31) или СЦ Шумице (Устаничка 125/1). Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА