Најновије

Ребарца у пикантном сосу

Ребарца у слатко-љуто-киселом сосу права су посластица за све љубитеље пикантне кухиње.
Ребарца у пикантном сосу (Фото: Промо)

Ребарца у пикантном сосу (Фото: Промо)

Састојци: - 2 кг свињских ребара - пола шоље меда - 3 кашике соса од соје - 1/4 шоље алкохолног сирћета - 2 чена белог лука, изгњеченог - 2 кашике смеђег шећера - кашичица соде бикарбоне - кашичица соли Припрема: Рерну загрејте на 200 степени. Исеците ребра на комаде по жељи. У посуди помешајте мед, сос од соје, сирће, бели лук и шећер. Све добро промешајте док се шећер не истопи, а затим додајте соду бикарбону. У смеси ће почети да се појављују мехурићи. Комаде ребара убаците у посуду са смесом и промешајте. На плех за печење ставите алуминијумску фолију, па по њој поређајте комаде меса, али тако да страна на којој је месо буде горе. Прелијте преосталим сосом и посолите. Пеците око један сат, окрећући месо сваких 20 минута. Уз овако спремљена ребра можете послужити кувани кромпир или пиринач. Пријатно!
Прочитајте још:Кроасани са шампињонимаОвако се прави најукуснији Снешко Белић (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)Ваздушасти омлет из рерне: Пробајте, постаће вам омиљено јело! (ВИДЕО)
Извор: Ало
Бонус видео

ЗАПАД ВРШИ НОВИ УДАР НА СРБЕ: После економије и медија ударили су нам на оно најсветије

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Најновије вести - Ратни извештаји

Најновије вести - ПРАВДА

Urbancube