Најновије

Вучић: Странке да не својатају заслуге грађана

ВРAЊE - Премиjер Aлександар Вучић поручио jе данас да ниjедна партиjа не може да своjата заслуге за нове обjекте и инвестициjе коjе значе напредак, jер заслуге, истакао jе, припадаjу грађанима и држави, коjи не могу да трпе суjете политичких лидера.
Вучић (Фото: Јутјуб)

Вучић (Фото: Јутјуб)

"Имам поруку за све оне коjи би политички да се боре, и око Геокса, и ауто-пута коjи смо изградили и коjи и даље градимо, за оне коjи другима не опраштаjу оно што су себи одавно опростили, да ово ниjе фабрика за коjу су заслужни ни напредњаци, ни социjалисти, ни демократе, нити било ко други", рекао jе премиjер по отварању фабрике Геокс у Врању. "За ову, али и друге фабрике, коjе ће бити отворене, заслужан jе вредни народ Врања и Пчињског округа", рекао jе. "Држава jе ту да помогне, зато и постоjи, ви сте jе створили и обавезна jе да вам стоjи на услузи", рекао jе Вучић и нагласио: "A, та држава ниjе држава политичких партиjа, нити може да трпи суjете малих, или нешто мање малих, политичких лидера. Држава jе ту због целог нашег народа, и свих наших грађана и тако ће се понашати убудуће", закључио jе премиjер. Oн jе приметио да су на отварању Геокса изгледа функционери партиjа, те да зато нико не може да поздрави те његове речи, а функционерима из владе jе, приметио jе, то и наjтеже.
Прочитајте још:НАПАД НА ДЕЧАНЕ: Синоћ шиптари напали светињу!ЖИВКОВИЋ ЈОШ ЈЕДНОМ ПОТВРДИО: Олбрајтова нас је убеђивала, а Ђукановића је убедила!
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА