Најновије

ИСПОВЕСТ ПОЧЕТНИЦЕ У СЕКСУ: Први пут сам дотакла пенис, а ово ме је највише изненадило!

Била сам у четвртом средње, и већина мојих другарица већ је било изгубило невиност. Била сам са дечком већ неколико недеља, и почело је опасно да ме копка да и ја то урадим.

Илустрација (Фото: pixabay)

Ипак, плашила сам се бола и велике промене, па сам почела, да тако кажем, ситнијим корацима. Пуштала сам га, већ после првих неколико састанака да ме додирује, а и ја сам почела са додирима. Када смо први га први пут довела кући док сам била сама, знала сам да је тренутак да урадимо и нешто више. Неко време смо ћаскали, а онда сам села поред њега на кревет, па смо почели да се љубимо и мазимо. Била сам стварно одлучна да направим и следећи корак. Пустила сам га да ми раскопча панталоне и завуче руке у гаћице. Када је покушао и да ми их свуче, нисам га пустила даље.
Али сам и ја њега додиривала. Раскопчала сам му рајсфершлус и почела да га задовољавам, ручно. Била сам врло узбуђена када сам видела да му прија. Било је то невероватно искуство.
Када је доживео оргазам, још неколико секунди смо лежали непомично. До тог тренутка уопште нисам ни гледала доле, глава ми је била на његовом рамену, а очи затворене. Она ствар ми је и даље била у руци, а ерекција му још није била спала, и наједним сам помислила да погледам како заправо изгледа... Погледала сам и видела да има велику вену која се видела испод кожице. Била сам фасцинирана тим призором, и неко време сам га само посматрала док је он дремао лежећи на леђима. Да сам то видела пре, не знам да ли бих смела да га дотакнем, помислила сам, јер бих помислила да би га то болело.
Прошло је још недељу дана пре него што смо ишли до краја, али ово прво искуство остало ми је дубоко урезано у памћење... Погледајте ОВДЕ, колики је најмањи пенис који може да задовољи жену? Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА