Најновије

ШЕШЕЉ: Кустурица ће победити Николића!

Уколико се прослављени режисер Емир Кустурица буде кандидовао на председничким изборима следеће године, лидер СРС Војислав Шешељ очекује његову подршку у другом кругу.

Војислав Шешељ (Фото: СРС)

Шешељ каже да Кустуричина кандидатура не би била безначајна, а очекује и неку врсту користи од његове трке за председника.
- Он би био солидан кандидат. Не мислим да би имао шансе да победи, али би освојио знатан број гласова. Верујем да би у другом кругу мене подржао. Рачунам тако - истиче лидер радикала и додаје да ће Кустурица побрати више гласова од актуелног шефа државе Томислава Николића.
- Николић ће да прође као Шећероски. Била би далеко већа разлика за Кустурицу у односу на Николића - прогнозира Шешељ ток председничких избора. Режисер често износи своје политичке ставове у јавности. Како каже извор близак режисеру, Кустурица чак размишља да се потпуно повуче из филмског света и посвети трци за председника. - Кустурица још о кандидатури није разговарао с премијером Вучићем, па од његове подршке зависи да ли ће ова идеја одмаћи даље од Кустуричине жеље - испричао је извор за исти лист. Председник Србије Томислав Николић, који још није званично потврдио своју кандидатуру, Кустурицу види као легитимног ривала. - Свако има право да му буде доступан сваки посао којим пожели да се бави - поручио је Николић, а на питање да ли Кустурицу доживљава као конкуренцију, одговара: - Било би непристојно. Питајте њега. Извор: Фонет/Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА