Најновије

ЗВЕР ИЗ БРАЗИЛА: Њених 115 кг и 190 цм чистих мишића утерују страх у кости и мушкарцима и женама! (ФОТО/ ВИДЕО)

Габриела Гарсија је најјача жена која је икад живела. Уз невероватних 115 килограма чистих мишића распоређених на 190 центиметара висине, међутим, долази и црни појас у Џу-џицуу, и застрашујући темперамент. После само три меча у ММА, многи је сматрају тренутно најдоминантнијом појавом у рингу.

Звер из Бразила (Фото: Инстаграм)

Један поглед њених очију цепа душу противнице, већ на мерењу, дан пред борбу. Не само због мишића, снаге и жестине, него због знања да пред тобом стоји највећа шампионка у историји Бразилског џу-џицуа (БЈЈ), дисциплине која доминира у последњих 10 година у ММА.
Од 2008. године осваја светска злата у апсолутној категорији у БЈЈ, и од 2008. трају убеђивања да сада 30-годишња Габи пређе у ММА. 
"Неће се снаћи", "не зна да боксује", "има много бржих и спретнијих"... Ово су неки од коментара који су је дочекали кад је прошле године коначно ушла у ММА ринг. 
И били су у праву. Габи не зна да боксује. Габи није најбржа. 
 Али Габи има 115 кила, а њено тело је налик на џиновски метални федер: Ако те ухвати и обори (а питање је само кад ће те ухватити и оборити), одбране нема, јер савршено познаје сваку технику најопасније борилачке вештине на свету - БЈЈ. Полуге на ногама, полуге на рукама, дављења - Габи као да по вољи бира како ће да "доврши" коју противницу. Неке застрашујуће девојке које иначе доминирају рингом поред Габи изгледају као плишане лутке у рукама неке прерасле девојчуре. 
Њени тренинзи, причају они који су имали прилике да их гледају, нису налик другима. Поред челичне дисциплине коју јој је усадио Фабио Гургел, директни ученик породице Грејси, оснивача БЈЈ, она вежба и челичност мишића - подизањем масивних тежина којих се не би постидео ни неки мушкарац бодибилдер. 
Упркос свом застрашујућем изгледу (али и исто таквом учинку у рингу), Габи је пре свега и изнад свега једна Бразилка: Као девојчица је тренирала одбојку, рукомет и хокеј, а омиљених спорт јој је, наравно, фудбал. Кад је напунила 13-ту, почела је да тренира БЈЈ, што чини на највишем нивоу већ 17 година. 
Своју прву ММА борбу имала је прошле године. Свет је чекао, и дочекао је: У првој рунди је нокаутирала Леи Д'Тапу.
Следећа је била Рускиња Ана Маљукова: 
Трећа борба одиграла се пре неколико дана. Погледајте како је уништила Американку Дистејни Јарбра.
Ко је следећи? Многи кажу Ронда Роузи. Али Ронда има 50 кг мање и добила би брзо батине. 
Многи помињу мушкарце као једине праве противнике за Габи. 
Ево како то изгледа, на тренингу:
Извор: espreso.rs

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА