Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ! НОЋ ЈЕ, СТОЈИМ САМА И ОДЈЕДНОМ ЧУЈЕМ ШАПАТ: Не боји се, желимо да те гледамо, дирамо и љубимо...

Ноћ је, сати је 02:13. Стојим сама на станици чекам бус. Била сам на рођендану код једне бивше школске пријатељице. Имала сам минић, црне хулахопке и гаћиће испод. Без грудњака сам испод мајице и полувисоке штикле имам.

Секс (Фото: ЈуТјуб)

Мрак је, на станици нема осветљења, скоро ништа се не види. Два младића иду према мени, према станици, не знам да ли да ми буде драго или да ли требам да се бојим. Након неколико минута су ми пришли, један ми је био иза леђа а други с преда. Оећала сам се нелагодно. Овај испред мене обратио ми се речима: како се зовеш драга? Сара, и нисам твоја драга. Брзо сам му одговорила. Онда је он наставио: овако драга Саро, ја и мој колега смо се договорили да обојца желимо да те гледамо, дирамо и љубимо и не бој се нећемо те повредити и нећемо те силовати. Онај од позади ми се прилепио уз тело, руке ми ставио око струка испод мајице на стомак и почео ми шапутати полугласно на ухо: драга, да не би испао непристојан, желим да те упитам за дозволу да ти милујем стомак и остале ствари испод мајице. Већ сам се сва тресла од страха и глас ме скроз издао тако да сам остала нема. Убрзо сам се стресла кад сам осетила његову једну руку на мојој левој с*си, а другу на десној с*си и почео ми одлучно и нежно гњецити, масирати обе истовремено. Овај с преда дигнио ми је мој минић изнад струка.  Мајица ми је већ била читава испод врата, с*се су ми биле препуштене њима скроз.  И хулахопке ми је скинио. Читаво времо док ме је скидао осећала сам његов топли дах међу ногама . Осећем мушко тело како се залепило уз моје тело отпозади, осећам руке како чврсто и одлучно ми гњече моје с*се и моје већ набрекле брадавице, чујем глас испред мене како говори: ммм, који предивни мирис, мммм, прелепо миришеш читава ти Саро. Кад сам то све чула, осећала сам се мало сретно због тога што сам стигла се на брзину истуширати кад сам кренила кући од пријатељице. Охх, изненада сам осетила његове усне на мојим стидним усницама, оооххх, како ме опија његов топли дах. Опуштам се све више и више, осећам све то као једну предивну масажу. Препуштам се њему одпозади да ме све више он држи, а не моје ноге.  Онај што је узео моје хулахопке већ је отишао по ауто.  После смо сели у ауто. Села сам напред поред шофера, сукња ми је била високо и све ми се видило али ја то нисам ни примећивала. Онај од позади стално је трљао моје с*се и брадавице. Онај што је возио једном руком ме дирао за колена и раздвајао ми ноге како је желио да ми се све боље види. Оећала сам се немоћно и опустила сам се скроз, где ми помери ногу тамо ми и остане нога. Тако сам уживала. На крају сам доживела оргазам као никад до сада.
Возили смо се тако неко време док ми нису вратили моје гаћице и хулахопке и одвезли ме кући.  Погледајте ОВДЕ еротску исповест стјуардресе: Крешем се и са пилотима и са путницима, па шта?! Извор: Медији

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА