Најновије

ЕРОТСКА ИСПОВЕСТ: Маштам да га ставим у уста, дрхтим од узбуђења кад видим да је тврд

Необичне сексуалне фантазије једне Београђанке још једном су потврдиле чињеницу да је женска сексуалност један широк и неистражен предео.

Мушкарци обожавају орални секс (Фото: Pornhub.com)

Нисам пример нормалне девојке. И то знам. Секс ме не интересује, нити ме узбуђује помисао да ме неки мушкарац пипа, стеже, љуби, гура свој језик и прсте. Тако је од средње школе. Ни брак у суседној земљи, ни рођење сина, нису променили мој фетиш. 
Узбуђује ме само да се играм с пенисом. Волим да га држим у руци и устима. Једноставно речено - уживам да га пушим. Сваки пут кад видим интересатног мушкарца, помислим како бих га радо ставила у уста. Некад је узбуђење толико снажно да могу свршити за час посла. Док седим с неким у ресторану или кафићу, често ми поглед падне на његов шлиц. У том моменту почињем да се тресем. Они који ме знају, с којима сам у вези, одмах ме воде у кола или кући да ми ставе играчку у уста. Некад је дрхтавица толико снажна да заплачем. Секс ми није битан. Довољно је да клекнем и да га испушим да би свршила. 
Неки моји младићи то нису схватили. Деловало им је као да ме недовољно узбуђују за секс, што је донекле било истина. Пенис је за мене врхунска играчка из којег волим да исцедим последњу кап. 
Исповест младе Београђанке: Пе*ис му је био у мојој гу*и, а онда се онесвестио, погледајте ОВДЕ.
Извор: На длану

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА