Најновије

ВУЧИЋ: Двоструки стандарди, тужиоци да не маре за притиске

Премијер Александар Вучић изјавио је да функционери морају да буду имуни на притиске, да се држе законских норми, а не онога што ће о њима да пишу медији.

Александар Вучић (Фото: СНС)

Он је то изјавио поводом објављивања имена тужиоца који се баве случајем рушења у Савамали.
Вучић је, одговарајући на питање како коментарише објављивање имена тужилаца у случају Савамала у дневном листу Данас, рекао да не чита тај лист, нити да зна шта су објавили, али да је то показатељ двоструких аршина.
“Многи то раде сваког боговетног дана, јер постоје дупли стандарди. Да сам ја изговорио име неког судије или тужиоца био бих на стубу страма. Говорило би се о непримереном мешању и претњама, а новине и различите институције и многи политичари могу да врше најбаналнији, најприземнији и најбахатији притисак на одређене незвисне и самосталне државне органе, и још ће да кажу како је то много лепо и паметно“, рекао је Вучић. 
Премијер је додао да сматра да грађани Србије добро примећују двоструке стандарде и истакао да ће њима препустити да доносе одлуке и закључке. 
“За мене је важно да ми радимо, да обављамо добро посао, да су одлични резултати који остају уписани у свескама, а за тај уметнички утисак или дојам нисам заинтересован, јер, шта год да урадите, никада неће бити довољно добро“, рекао је Вучић. 
Он је истакао да је свашта могуће у Србији уколико нечији приватни или лични интереси нису задовољени. 
“Држава ради свој посао и по сваком питању ће доносити закључке како је потребно и у складу са законом“, поручио је Вучић.
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА