Најновије

ЗА ВАШЕ КУЋНЕ ЉУБИМЦЕ: Почиње трећи Дог фест!

Редакција магазина Пас и Делта Ситију позивају вас да посетите 8. октобра Трећи Дог фест - београдски Сајам хране, опреме и козметике за кућне љубимце. Делта Сити је први тржни центар у Србији који је дозволио уношење и увођење паса, а магазин Пас ову дивну манифестацију са великим успехом организује већ трећу годину заредом.

8. октобра почиње Трећи Дог фест у Делта Ситију (Фото: Правда)

На штандовима излагача моћи ћете да се упознате и да купите све што вам је потребно за вашег кућног љубимца: храну, опрему, играчке, витамине, суплементе, козметику, гардеробу… И не само то, како би сви посетиоци и њихови пси уживали, припремили су целодневни забавни и интерактиви програм: Ревију паса из азила које ће прошетати познате личности (водитељи, новинари, глумци, певачи), моћи ћете да поразговарате са познатима о њиховим љубимцима, организоваћемо и дечји квиз знања о псима, уживаћемо у презентацији полицијских паса, избору за најшармантнијег и најпослушнијег пса, такмичењу Шиз фриз, као и у Трци до клопе у којој ће учествовати све куце наши гости. Победници ће добити вредне награде које ће обезбедити спонзори. Такође, на располагању ће вам бити и ветеринар који ће давати бесплатне савете. Као и до сада, и Трећи Дог фест имаће хуманитарни карактер, па ће се у атријуму прикупљати донације (новац, храна, огрлице, препарати против бува и крпеља...) за напуштене псе у азилима и прихватилиштима. Један штанд биће уступљен организацијама за заштиту животиња које ће удомљавати напуштене псе, па на Дог фесту можете пронаћи и свог новог љубимца. Дођите са својим псима, да уживате заједно!

Сатница

12.00 Отварање сајма 12.30 Ревија напуштених паса – познати шетају псе из азила у циљу промоције удомљавања напуштених животиња 13.00 Разговор са познатима о њиховим љубимцима 14.00 Дечји квиз знања о псима 14.30 Такмичење шиз фриз 15.00 – 16.00 Бесплатни савети ветеринара - На штанду магазина Пас др вет. мед. Мила Савић 15.30 Презентација полицијских паса 16.30 Избор за најшармантнијег пса 17.30 Трка до клопе 18.30 Избор за најпослушнијег пса Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА