Најновије

ШОКАНТНА ИСПОВЕСТ БИВШЕ ФАРМЕРКЕ: Политичар и његова жена ми за секс у троје нудили 10.000 евра! (ФОТО)

Певачица и бивша учесница Фарме Душица Грабовић открила је да јој непристојне понуде стижу свакодневно.

Душица Грабовић (Фото: Инстаграм)

Наиме, супруга једног познатог политичара контактирала је са Душицом путем друштвене мреже Фејсбук јер сумња да јој неко прислушкује мобилни телефон питала је да ли је заинтересована да се њој и њеном супругу придружи у кревету.
"Свашта су ми мушкарци нудили да бих била с њима. Од 100.000 евра у кешу до аутомобила, кућа, вила, а заузврат да будем с њима, да ми помогну, да ми буду ветар у леђа на путу ка успеху. Ја то нисам прихватала. Било је много непристојних понуда о којима ја нисам никада ни причала. Недавно сам добила поруку на Фејсбуку. Једна госпођа ми је нудила 10.000 евра да спавам са њок и са њеним мужем, који је иначе политичар. Боже ми опрости. Нисам ни размишљла да ли да прихватим јер ја сам имала много бољих понуда. Мени је то било смешно. Одрасла сам у патријахалној породици и те понуде које некоме делују примамљиво мени су смешне", открила је Душица, која је упркос свим удварањима сама.
"Тренутно сам слободна, немам мушкарца. Зато, момци, навалите. Волим остварене, интелигентне мушкарце, духовите Сматрам да уколико сам ја успела све да створим сама у животу, мој мушкарац мора да буде споспбан шест пута више. Да буде јачи од мене. Треба ми заиста јак мушкарац да бих била слаба поред њега, јер сам ја јака жена. Надам се да ће ми бог да пошаље некога ко ће моћи да ме прати, да ми буде ветар у леђа, да му родим дечицу и да будем срећна срећна супруга и мајка, а бићу најбоља, сигурна сам у то", рекла је Душица у маниру огласа личне природе.
А закључићемо да жене политичара и нису много надарене памећу кад путем Фејсбука шаљу понуде за секс. Вероватно ни Душици није пало на памет да редакцији пошаље принтскрин свих тих непристојности или јој није у интересу те врсте маркетинг(?).
Погледајте ОВДЕ секси плавушу, а нећете веровати ко јој је мама! Извор: Курир/Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА