Најновије

ЈУЖНА КОРЕЈА ОДОБРИЛА ПЛАН: Спремају елиминацију Ким Џонг Уна!

Током текуће скупштинске ревизије, војни врх Јужне Кореје прогласио је потребу за припремом специјалних снага, чија би дужност била спровођење операције против врха државе Демократске Народне Републике Кореје, укључујући физичку елиминацију Ким Џонг Уна.

Спремају ликвидацију друга Кима (Илустрација: Родонг Шинмун/ЈуТјуб)

Џанг Џун-Кју, Начелник штаба копнене војске потврдио је ову информацију. "Војска има за циљ да створи посебну јединицу за операције која може да продре (на територију Северне Кореје), и да се врати, у склопу завршетка мисије", додао је он.
Командант ваздухопловства, генерал-мајор Чен Куанг Хен изразио је забринутост због превелике зависности Јужне Корреје од САД-а. "Тренутно у великој мери зависимо од Америке када је реч о извођењу специјалних операција које укључују елементе ваздухопловства. За обављање самосталних операција побољшаваћемо функционалност сопствених средстава", каже он. На тај начин, војна команда планира да смањи зависност јужнокорејских трупа од Вашингтона. Пек Сунг-Џу, представник владајуће партије Сенури, напомиње да то треба да се деси што пре. Међутим, напомиње се и то да ће стварање таквих специјалних снага бити могуће тек 2018. године. Извор: Катехон

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА