Најновије

РУСИЈА ЋЕ БИТИ СПРЕМНА ЗА АМЕРИЧКИ НАПАД: Москва је упозорена на претње из Вашингтона!

Заменик министра спољних послова Русије Сергеј Рјабков рекао је да је Москва упозорена на америчке претње и да Русија неће бити ухваћена непсремна за хакерски напад САД.

Заменик министра спољних послова Русије Сергеј Рјабков (Фото: Синхуа)

"Москва неће бити ухваћена неспремна. Упозорени смо на организоване хакерске нападе из Америке", рекао је Рјабков.
Подсетимо, Потпредседник САД Џо Биден изјавио је у петак за НБЦ Невс како је Вашингтон спреман да одговори на хакерске нападе које наводно спроводи Русија и дизајниране да ометају предстојеће америчке изборе.
"Зашто још нисмо послали поруку Путину?", упитао је Бајдена Чак Тод, домаћин емисије у којој је гостовао.
"Ми шаљемо поруку '', рекао је Бајден. 'Имамо за то капацитете и ..."'' Он ће то знати? ", Прекинуо га је водитељ питањем.

"Путин ће знати. То ће се догодити када ми одлучимо и под околностима које ће имати највећи утицај", одговорио је амерички потпредседник.
"Чињеница је да америчка непредвидљивост и агресија настављају да расту, а такве претње против Москве и вођства наше земље су без преседана јер је претњу најавио амерички потпредседник '', рекао је тим поводом Дмитриј Песков за РИА Новости, а преноси Раша Тудеј.
"Наравно, с обзиром на такав агресиван иступ, морамо предузети мере како би заштитили своје интересе, некако се заштитити од ризика '', рекао је портпарол Владимира Путина Дмитриј Песков те додао да је '' таква непредвидљивост опасна за цео свет ''. Погледајте ОВДЕ више томе. Извор: Интерфакс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА