Најновије

ЕМИЛ ВЛАЈКИ: Када се сазна истина о Сребреници, бошњачки политичари ће у затвор

Председник Републике Српске, Милорад Додик, рекао је, након што су објављени коначни резултати ЦИК-а по којима је српска коалиција добила већину, да је прича о гласању у Сребреници готова.

Емил Влајки (Фото: Јутјуб)

Пише: Емил Влајки Што се гласања тиче, ствар је заиста готова, али права прича тек сада почиње, далеко узбудљивија него досадашња трагикомична фарса о бројању гласова. Нова прича о Сребреници, биће прича о исправљању неправди у односу на Србе, а и на све становнике са подручја Сребренице! Узгред речено, додајмо и то, да су многи муслимани/Бошњаци гласали за српску листу, због чега је ова добила изборе, зато јер им је било доста зулума и лоповлука које су трпели током посљедњих двадесет година од властитих политичких елита.
Прва и основна неправда која ће бити исправљена је она што се тиче, за „међународну заједницу“ потпуно игнорираних и „ неважних“, три и по хиљаде српских жртава са сребреничког подручја које су страдале од Орићеве банде у саставу такозване Армије БиХ од 1992-95. године. За њих ће бити уређен посебан меморијални центар.
Друга неправда се тиче пљачке хуманитарне помоћи Сребреници која, не рачунајући "Меморијални центар – Поточари", износи ВИШЕ МИЛИЈАРДИ марака приспелих у виду донација у последње две деценије.
Ако неко мисли да читава ова бука око избора у Сребреници има икакве везе с тим што ће „геноцидни Срби“ доћи тамо на власт и почети да обезвређују муслиманске жртве и само "Мезарје", те да је то увреда за бошњачки корпус у региону и свету, тај мора да је наиван као мало дете.
Двадесет година су сребреничке бошњачке елите пљачкале приспела финансијска средства од којих је максимално ПЕТ ПОСТО отишло на развој Сребренице.
Другим речима, постоји више него оправдана сумња, о чему је истрага у току, да су досадашње сребреничке елите за своје приватне сврхе, за луксузне виле и оф-шор рачуне, присвојиле споменуте паре. То није само пљачка века, већ пљачка свих времена извршена у име хуманости и наводне бриге жртве сребреничког масакра извршеног над Бошњацима у јулу 1995. године.
Доласком на власт српске листе, „откључаће" се књиговодствене књиге и одговарајући досијеи. Истинска истрага би показала да је највећи део садашњих бошњачких елита (ин)директно укључен у пљачку донација за Сребреницу.
Наравно, ове „поштењачине“ су сада у паници и траже излазне стратегије да не би допале затвора. Патриотизам, како то доларски звучи! Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА