Најновије

УРАДИТЕ ЈОЈ ОВО ТОКОМ С*КСА: И никада јој неће пасти на памет да вас превари!

Ако мушкарци желе да се постарају да њиховим девојкама никада на памет не падне да их преваре, потребно је да изведу ово у сексу, тако барем тврде научници.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Ново истраживање открило је да је пружање оралног секса девојци сигуран начин да се постарате да никада не будете преварени – а што га више буду имале, то су шансе све мање.
Истраживачи са Окланд универзитета испитали су 243 мушкарца у вези како би видели да ли орални секс чини њихове лепше половине задовољнијима у кревету.
Резултати су показали да мушкарци радо пружају задовољство својим партнеркама у случају да мисле да је атрактивна, али и када постоји шанса да буде заведена од стране другог мушкарца.
Очигледно, орални секс није једини и сигуран начин да партнер буде срећан, али судећи по научницима помаже много.
Ипак, велики број мушкараца врло радо ће примити, али ће са оклевањем прихватити да партнерки пружи орални секс, а ово сазнање ће можда помоћи да промене своје мишљење и пруже додатни ужитак својим лепшим половинама.
У случају да нисте баш вешти када је орални секс у питању, ови трикови ће вам помоћи да оставите утисак који никада неће заборавити. Погледајте ОВДЕ овакав пенис задовољи сваку жену!
Извор: 24сата

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА