Најновије

САМО ШТО СЕ НИСУ ПОТУКЛИ! Хилари: Ти си Путинова марионета! Трамп: Ти си одвратна жентурача!

Хилари Клинтон и Доналд Трамп окончали су ноћас серију дебата уочи председничких избора у САД жестоком разменом оптужби, а изостанак руковања два главна ривала и одбијање републиканског кандидата да одговори на питање да ли ће прихватити резултате избора обележили су њихов последњи окршај.

Хилари Клинтон и Доналд Трамп (Фото: Јутјуб)

Како наводи БиБиСи, кандидати се нису руковали ни пре ни после "политичког спаринга" што је утицало на даљи ток дебате коју су обележили високи тонови и упадање у реч.
Трамп је одговарајући на питање модератора Криса Волоса да ли ће признати резултате избора одговори: "Рећи ћу вам то када дође време". Он је то изјавио четири дана након изјаве да верује да ће избори бити намештени, пренео је британски радио.
Своју ривалку назвао је "одвратном" женом.
Током дебате провлачила се и сенка руског председника Владимира Путина. Клинтон је рекла да Путин жели да Трамп буде изабран јер хоће марионету за америчког председника.
- Ти си марионета! - узвратио је Трамп истичући да је Путин и "надмудрио" и "надиграо" бившу државну секретарку.
Трамп и Клинтонова су супротставили ставове и око низа унутрашњеполитичких питања као што је абортус и право на ношење оружја, а посебно је оштра дебата била око илегалних имиграната и плана мексичког председника да дигне зид. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА