Најновије

Општа фрка око секси видеа ЈК: Обожавам да ми Душко ли*е, а обожавам и да... (ВИДЕО 18+)

Баш се наљутила када је нешто овако написала.

Карлеуша (Фото: Инстаграм)

Снимак који је пре више од десет година "запалио" интернет свакако јесте онај на ком Јелена Карлеуша симулира орални секс прстом, док је супруг Душко Тошић снима.
Међутим, тај "кућни видео" како га многи називају и даље је актуелан, а тим поводом огласила се Карлеуша која није штедела "лепе речи".
Поводом многобројних медија у БиХ који објављују као ударну вест мој "кућни видео", имам да кажем следеће:
Реч је о видеу старом 10 година, који није кућни већ снимљен у кафићу. Снима ме мој тадашњи дечко, а садашњи супруг Душко. У видеу кажем да волим да ми лиже рибицу и гузу. И то кажем њему, нисам дала дозволу медијима да објављују нешто што сам рекла приватно. Перверзњаци једни! Е сад! Ја морам да кажем да то није истина. Мислим то.... да волим... да ми лиже.... права истина је да ја то обооооооожааааааваааааам!!!!! И трудим се да ми причињава то задовољство што чешће! Јер обожавам!!!!! Обожавааааааам!!!! А то је само почетак онога што ја обожавам! Драги медији, када бих вам рекла шта још обожавам, вероватно би ме гром погодио!!!!! И умрла бих срећна јер сам радила све оно што обожавам!!!!! А обожавам и вас да зајебавам. Е тако. Идем да гледам лигу шампиона после, па ако тим мог мужа победи, радићу и ја њему нешто што он обожава а ви знате шта!
П.С (И извините ако су речи рибица и гуза и пу*ење много вулгарне... ви не гледајте како то изговарам и не радите исто то у своја четири зида)."
Све ово написала је Јелена Карлеуша на свом Фејсбук профилу, а онда је и обрисала статус. Ипак, било је оних који су успели на време да запишу шта је певачица написала, а изгледа да се после и покајала.
Уколико сте гледали ОВЕ СПОТОВЕ (18+), нисте ни били свесни да уствари гледате порниће, јер у њима је стварно пао секс!
Извор: Пулс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА