Најновије

ДОВЕДИ ЈЕ ДО ЛУДИЛА: Ако је само пипнете по овим тачкама полудеће од задовољства!

Уколико желите да ваша вољена ужива као никада до сада можете се послужити овим малим триковима.

Илустрација (Фото: Јутјуб)

Знамо већ које су најважније ерогене зоне, али женско тело их има много више, па није лоше позабавити се и овим деловима тела. Како је рекао славни комичар Карлос Менциа, свака жена зна како узбудити и задовољити мушкарца, а таман кад мушкарац научи како задовољити жену, с другом мора да учи све испочетка.

Како је натерати да се најежи, како је натерати да излуди?

Познато је да ће вам се поћи за руком ако се усмерите на њене груди,гузу и вагину, али ако тражите нешто ново, пробајте нешто сасвим дугачије – пријатно ћете се изненадити ефектом.
Коса
Одлазак код фризера смирује жену. Прање косе, њежно масирање главе подиже расположење. Зато лагано пролазите кроз њену косу и не заборавите да масирате врат. Сигурно ће јој трнци проћи кроз тело. Ноге Ако јој измасирате стопала после напорног дана, ваша је. Узмите неко уље за масажу или беби уље и лаганим покретима пређите само преко прстију, зглоба. Немојте заборавити унутрашњу страну стопала. Уши Лагано грицкање и лизање ушне шкољке још је нешто што би требало да ставите на списак за предигру. Наравно теј потез можете да искомбинујете с проласком руке кроз косу. Дланови Многи користе руке само као алат, а заборављају како опуштајуће деловање може да изазове лагано додиривање дланова партнера. Испреплетите прсте с њеним, лагано јој “пишите” по длану ја показаћете да сте нежна и пажљива особа. Осим тога, пожелеће да вам се баци у загрљај и пре него што бисте посмислили. Ова техника је нарочито ефектна ако сте у вези са стидљивом девојком и не желите да одмах “навалите” на гузу или груди. Нови секс тренд! Погледајте ОВДЕ младожења пегла гошће као опрост од момачког живота! (ВИДЕО 18+) Извор: Телеграф

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА